Η G Games εγκαινιάζει το χαρτοφυλάκιό της με το SKS365 στην Ιταλία

Η Planetwin365 είναι ένας από τους κορυφαίους φορείς εκμετάλλευσης iGaming της Ιταλίας και το εμπορικό σήμα θα επωφεληθεί τώρα από μια διευρυμένη προσφορά που παρέχεται από την G Games. Ο προμηθευτής φέρνει περισσότερα από 100 παιχνίδια στη βιβλιοθήκη περιεχομένου του φορέα εκμετάλλευσης και η G Games έχει προγραμματίσει περαιτέρω τίτλους για το τέλος του έτους, οι οποίοι θα ενσωματωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Η Planetwin365 προσθέτει στη βιβλιοθήκη περιεχομένου της με την G Games

Αυτοί οι τίτλοι θα ξεκινήσουν επίσης με τον τοπικό φορέα εκμετάλλευσης για την ενίσχυση του χαρτοφυλακίου του όταν γίνουν διαθέσιμοι στη μαζική αγορά και στους φορείς εκμετάλλευσης συνεργατών. Η G Games είναι γνωστή ως πάροχος ελκυστικών μηχανισμών εμπνευσμένων από βιντεοπαιχνίδια και τα παιχνίδια είναι συχνά μια κορυφαία εμπειρία κουλοχέρηδων.

Η G Games προσφέρει παιχνίδια όπως. Age of Athena και Το καλό, Το κακό και Ugliness. Υπάρχει επίσης το Cheeky Fruits 6 Deluxe και δεκάδες άλλες ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες. Η είδηση χαιρετίστηκε και από τους δύο εταίρους. Διευθυντής πωλήσεων SKS365 Tory Cox χαιρέτισε την ευκαιρία να δει το χαρτοφυλάκιο της G Games να εμφανίζεται στο :

Οι παίκτες μας αγαπούν τα συναρπαστικά και διασκεδαστικά παιχνίδια, οπότε είμαστε σίγουροι ότι το χαρτοφυλάκιο της G Games θα τους ενθουσιάσει και θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε.

Διευθυντής πωλήσεων SKS365 Tory Cox

Ο Cox εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον προμηθευτή και να εισάγει όλα αυτά τα παιχνίδια στο χαρτοφυλάκιο του φορέα εκμετάλλευσης. Η είδηση χαιρετίστηκε επίσης από τον CCO της G Games Helen Walton η οποία δήλωσε ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να επεκταθεί στην ιταλική αγορά online τυχερών παιχνιδιών και να συνεργαστεί με μια εταιρεία που είναι σαφώς δεσμευμένη να προσφέρει στο κοινό της το καλύτερο, πιο καινοτόμο και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Ο φορέας εκμετάλλευσης δεσμεύεται να βελτιώσει τη συνολική προσφορά του

Η Planetwin365 επιδιώκει ενεργά να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, συμμετέχοντας σε παρόμοιες συνεργασίες σε όλη τη χώρα τους τελευταίους μήνες. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την ESA Gaming πριν από λίγους μήνες, επιδιώκοντας να κατακτήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες στην τοπική αγορά και ελπίζοντας να ενισχύσει τη βιβλιοθήκη της.

Άλλη μια συνεργασία περιεχομένου δημιουργήθηκε με τη ΣΥΝΟΤ. Άλλες πιο πρόσφατες συμμαχίες περιεχομένου περιλαμβάνουν μια συνεργασία με την RAW iGaming και την Spribe, καινοτόμο εταιρεία στην παροχή παιχνιδιών εμπνευσμένων από την αλυσίδα μπλοκ, συμπεριλαμβανομένου του Aviator.