Η Golden Entertainment λαμβάνει ρυθμιστική έγκριση για την πώληση του τμήματος παιγνιομηχανημάτων της στην J&J

Η συμφωνία που διαπραγματεύτηκε η Golden Entertainment και JJ Ventures Gaming επικεντρώνεται και στα δύο Μοντάνα και Νεβάδαμε το Nevada Gaming Commission Υποστηρίζοντας τη γνώμη της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων της Νεβάδα και επιβεβαιώνοντας ότι η συναλλαγή μπορεί να προχωρήσει.

Η Νεβάδα δίνει το πράσινο φως για τη μακροχρόνια επιχείρηση J&J-Golden Entertainment Dela

Οι δραστηριότητες στη Μοντάνα είχαν ήδη αποκτηθεί έναντι 109 εκατομμυρίων δολαρίων και 5 εκατομμυρίων δολαρίων σε μετρητά τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το αρχικό παράθυρο της συναλλαγής.

J&J Ventures Gaming Expenses 213,5 εκατομμύρια για να πληρώσει για την εξαγορά και 34 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά. Η συμφωνία δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, αλλά αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου 2024.

Τα συνήθη κανονιστικά έγγραφα πρέπει τώρα να προσκομιστούν ως μέρος της συμφωνίας πριν από την οριστικοποίηση της συναλλαγής. Η πώληση στη Νεβάδα θα δημιουργήσει μια πενταετή συμφωνία μεταξύ των δύο μερών, με την J&J Ventures Gaming θα υποστηρίξει τις τοποθεσίες με το εμπορικό σήμα της Golden Entertainment στο Silver State.

Εν ευθέτω χρόνω, ωστόσο, η J&J ελπίζει να δημιουργήσει συνέργειες μεταξύ των ευρύτερων δραστηριοτήτων της και εκείνων που μόλις απέκτησε στη Νεβάδα. και να αποσπάσει ακόμη μεγαλύτερη αξία από την εξαγορά.

Η συμφωνία ενορχηστρώθηκε εν μέρει από την Oaktree Capital Management, τον κύριο ιδιοκτήτη της J&J Gaming, όχι μόνο λόγω της οικειότητας μεταξύ του προέδρου και του οικονομικού διευθυντή της Golden Entertainment. Charles Protell και διευθύνων σύμβουλος της Oaktree Matthew Wilsonο οποίος φοίτησε στο ίδιο κολέγιο.

Εμπιστοσύνη στην επιχείρηση ταβέρνας της Golden Entertainment

Protell ο ίδιος πούλησε 35.946 μετοχές της Golden Entertainment νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για 1,46 εκατομμύρια δολάρια. Η Golden Entertainment κατέχει και λειτουργεί καζίνο, ταβέρνες και λύσεις τυχερών παιχνιδιών σε όλη τη νότια Νεβάδα.

Η αλλαγή στη διοίκηση δεν είναι τρομακτική για τη Golden Entertainment, καθώς η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι το προϊόν που έχει χτίσει με χρόνια σκληρής δουλειάς εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δύο εταιρειών και ειδικότερα των μετόχων.

Η απόφαση της J&J να στηρίξει το χαρτοφυλάκιο ταβερνών της Golden Entertainment αποτελεί απόδειξη του υψηλού επιπέδου επαγγελματισμού και της λειτουργίας της Golden Entertainment με γνώμονα τα αποτελέσματα. Και οι δύο εταιρείες αισθάνθηκαν επίσης σίγουρες ότι θα συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν επιτυχώς αυτή τη συναλλαγή.