Η Golden Matrix περιλαμβάνει ζημία 970.000 δολαρίων στα αποτελέσματά της για το τρίτο τρίμηνο του 2023

Η εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη, αδειοδότηση και λειτουργία διαδικτυακών πλατφορμών τυχερών παιχνιδιών και ηλεκτρονικού εμπορίου, παρουσίασε μια εμπεριστατωμένη ανάλυση των επιδόσεών της. Παρόλο που τα έσοδα της περιόδου έφτασαν στο ποσό ρεκόρ των 11,3 εκατομμυρίων δολαρίων, τα αποτελέσματα αμαυρώθηκαν από την αναφερόμενη ζημία.

Η Golden Matrix δεν ανησυχεί για την προσωρινή επιβράδυνση

Ανεξάρτητα από αυτό, η εταιρεία απολαμβάνει μια ακλόνητη ανοδική πορεία, αφήνοντας τις πωλήσεις της για τους πρώτους εννέα μήνες του οικονομικού έτους 2023 αυξημένες κατά 22% στα 32,4 εκατομμύρια δολάρια, μπροστά από τα 26,5 εκατομμύρια δολάρια που είχαν καταγραφεί την ίδια περίοδο πέρυσι. Διευθύνων Σύμβουλος της Golden Matrix Brian Goodman χαιρέτισε τα αποτελέσματα και σχολίασε τις επιδόσεις, προσθέτοντας ότι ήταν μια καλή χρονιά για τη Golden Matrix, καθώς και ένα καλό τρίμηνο.

“Η εταιρεία πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων και κατέγραψε το έβδομο συνεχόμενο τρίμηνο με θετικές ταμειακές ροές από τις δραστηριότητες”, δήλωσε ο Γκούντμαν. Αναφέρθηκε στην καθαρή ζημία της εταιρείας ύψους 965.628 δολαρίων, η οποία, όπως είπε, οφειλόταν σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατης εξαγοράς της MeridianBet Group, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προκύψουν δαπάνες για τη δέουσα επιμέλεια και νομικά έξοδα.

Η εταιρεία απέδωσε επίσης μέρος της ζημίας της στην εξάπλωση του εμπορικού σήματος Mexplay και στα σχετικά έξοδα μάρκετινγκ. Mexplay είναι η μάρκα B2C online καζίνο της Golden Matrix που ξεκίνησε στο Μεξικό νωρίτερα φέτος.

“Πραγματοποιήσαμε σημαντικές επενδύσεις κατά τη διάρκεια του τριμήνου σε συστήματα και ανθρώπους για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη στα τμήματα B2C, RKings και Mexplay”, εξήγησε ο Goodman.

Ωστόσο, αυτά είναι μόνο προσωρινά πισωγυρίσματα, καθώς η εταιρεία αναμένει τώρα να δει σημαντικά αποτελέσματα, καθώς οι συνέργειες θα πρέπει επιτέλους να πιάσουν τόπο και να προσφέρουν νέες ευκαιρίες για τον όμιλο, οι οποίες θα πρέπει επίσης να αντανακλούν θετικά στις μελλοντικές οικονομικές επιδόσεις του.

“Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της MeridianBet θα είναι ένα αποφασιστικό γεγονός που θα πρέπει να κατακλύσει Golden Matrix στις παγκόσμιες αγορές παιχνιδιών ως ένας εξαιρετικά ανταγωνιστικός παίκτης”, δήλωσε με αυτοπεποίθηση ο κ. Goodman.

Το Mexplay είναι ήδη πολλά υποσχόμενο

Η εταιρεία βλέπει ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες εξελίξεις που την κάνουν να αισιοδοξεί για το μέλλον της επιχείρησής της. Για ένα πράγμα, Mexplay έχει ήδη φτάσει τους 32.800 εγγεγραμμένους καταναλωτές στις 31 Ιουλίου 2028. Ο συνολικός όγκος των στοιχημάτων στην τρίτη ποιότητα με το Mexplay έφτασε τα 5,8 εκατομμύρια δολάρια και οι συνολικές καταθέσεις ανήλθαν σε 476.000 δολάρια.

Η RKingsCompetitions Ltd, άλλη ιδιοκτησία του ομίλου, διεξήγαγε 1.212 διαγωνισμούς και μοίρασε περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορα βραβεία κατά τους πρώτους εννέα μήνες του οικονομικού έτους.