Η Kalamba Games ανακοινώνει το πρώτο της παιχνίδι Crash Deep Rush

Το νέο παιχνίδι, Deep Rushήταν η πρώτη απόπειρα του προμηθευτή να εισέλθει στον φιλόδοξο τομέα των παιχνιδιών, η οποία αποδείχθηκε επιτυχημένη στους παίκτες. Παιχνίδια σύγκρουσης αποτελούν σημαντική ευκαιρία για τους φορείς εκμετάλλευσης και τους προμηθευτές να ενισχύσουν τη θέση τους σε διάφορες αγορές και να διασφαλίσουν ότι θα συνεργαστούν καλύτερα με τους πελάτες τους.

Η Kalamba Games εισέρχεται στο είδος του Crash Gaming

Ο νέος τίτλος, Deep Rush, προσφέρει ήδη πολύ συναρπαστικό gameplay. Οι παίκτες εξερευνούν τα βάθη του ωκεανού σε μια προσπάθεια να βυθιστούν βαθύτερα στην άβυσσο. Οι παίκτες θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο μέσα στο νερό, ενώ ένας ανταγωνιστικός καρχαρίας κολυμπάει γύρω τους και τους καταβροχθίζει ολόψυχα.

Ωστόσο, για όσους είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν την τύχη τουςένας πολλαπλασιαστής 10.000x περιμένει. Το παιχνίδι είναι πολύ δυναμικό και καλεί τους παίκτες να επιλέξουν το δικό τους στυλ παιχνιδιού και να αποφασίσουν πόσο μακριά θέλουν να τολμήσουν πριν διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους – ή να αντιμετωπίσουν το θάνατο στον τρέχοντα γύρο.

Το παιχνίδι είναι καλά σχεδιασμένο και μελετημένο για να προσφέρει στους παίκτες μια συναρπαστική και καινοτόμο μορφή ψυχαγωγίας. Το θέμα Deep Rush είναι πραγματικά καλά επιλεγμένο, καθώς επιτρέπει στο Kalamba να ξεφύγει από το παραδοσιακό είδος του “παιχνιδιού συντριβής”, το οποίο συχνά λαμβάνει χώρα στον αέρα ή στο διάστημα.

Αυτή τη φορά, η Kalamba Games αποφάσισε να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση και να προσπαθήσει να αλλάξει το παράδειγμα, κάτι που κατάφερε. Συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Kalamba Games Alex Cohen χαιρέτισε την εισαγωγή του νέου παιχνιδιού:

Το Deep Rush ήταν ένα πραγματικό έργο πάθους για την Kalamba. Θέλουμε να διατηρήσουμε τον επαναστατικό χαρακτήρα των πρόσφατων κουλοχέρηδων μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μεταμορφωτικό gameplay.

Συνιδρυτής και COO της Kalamba Games Alex Cohen

Αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες προσεγγίζουν τα Crash Games

Deep RushΟ Cohen εξήγησε ότι το Deep Rush είναι ένα παιχνίδι που επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν το δικό τους στυλ παιχνιδιού, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξατομικεύσουν την εμπειρία και το gameplay τους. Υπάρχει ένας παράγοντας ρίσκου και ανταμοιβής ανάλογα με τον τρόπο που οι παίκτες επιλέγουν να παίξουν, γεγονός που δίνει στο Deep Rush μια μεγαλύτερη ευκαιρία να εμπλακεί με τους παίκτες.

“Τους δώσαμε τη δυνατότητα να απολαύσουν τον τίτλο με τον δικό τους ρυθμό και εμφανίσαμε με σαφήνεια βασικές πληροφορίες, όπως τα αποτελέσματα προηγούμενων γύρων, για να τους βοηθήσουμε να λάβουν αποφάσεις καθώς εξερευνούν τα βάθη του ωκεανού”, λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Deep Rush. Cohen.