Η Lady Luck Games αποκτά πιστοποίηση στη Σουηδία για να κατακτήσει την αγορά με καταιγίδα

Χάρη στην άδεια που εκδόθηκε από την Τυχερά παιχνίδιαΗ Lady Luck Games θα είναι σε θέση να παρέχει την εξαιρετική ποικιλία παιχνιδιών της σε τοπικά αδειοδοτημένους φορείς εκμετάλλευσης στη χώρα. Η Σουηδία έχει αυστηροποιήσει τη στάση της στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, διασφαλίζοντας ότι οι προμηθευτές συνεργάζονται μόνο με νόμιμες μάρκες και δεν συνεργάζονται ποτέ με μη αδειοδοτημένους τρίτους που θα μπορούσαν να στοχεύσουν σε Σουηδούς παίκτες χωρίς άδεια.

Η Lady Luck Games εξασφαλίζει την πολυπόθητη σουηδική άδεια

Lady Luck Games χαιρέτισε τη νέα άδεια ως ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας και μια ευκαιρία να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να δημιουργεί σπουδαία παιχνίδια που συνδέουν τους παίκτες σε τοπικό επίπεδο και στις διεθνείς αγορές. Mads Jørgensenδιευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα αυτή ευκαιρία να φέρει το καινοτόμο περιεχόμενό της στη Σουηδία:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε τη σουηδική άδεια τυχερών παιχνιδιών, η οποία μας επιτρέπει να φέρουμε τα καινοτόμα και καθηλωτικά παιχνίδια καζίνο μας στη σουηδική αγορά. Η άδεια αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για συμμόρφωση, υπεύθυνο τζόγο και παροχή πρώτης τάξεως εμπειριών ψυχαγωγίας στους αξιόλογους παίκτες μας.

Mads JørgensenΔιευθύνων Σύμβουλος

Ο Jørgensen δήλωσε ότι η μάρκα είναι ήδη γνωστή για μια σειρά από κουλοχέρηδες αιχμής, συμπεριλαμβανομένων των Treasures of Tizoc, Popeye, Astro Anna και Spinjoy Megaways, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν τους Σουηδούς παίκτες. Η εταιρεία αναπτύσσει, βέβαια, μια ποικίλη επιλογή τίτλων που έχουν σχεδιαστεί για να προβλέπουν τα γούστα και τις προτιμήσεις των παικτών.

Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Julian Borg-Barthet δήλωσε ότι το στούντιο είναι πλήρως αφοσιωμένο στην εξυπηρέτηση του κοινού στην αγορά. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να αναπτυχθεί και να διαθέσει τα προϊόντα της σε ένα ακόμη ευρύτερο κοινό.

“Δεσμευόμαστε να βελτιώνουμε συνεχώς τα παιχνίδια μας και να προσφέρουμε καινοτόμες εμπειρίες που συναρπάζουν και ενθουσιάζουν τους παίκτες μας”, κατέληξε ο Borg-Barthet. Η Lady Luck Games απέκτησε πρόσφατα μια σειρά από άδειες. Η εταιρεία έλαβε το πράσινο φως από τις ρυθμιστικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Μάλτας.