Η Lottomart επεκτείνει την προσφορά περιεχομένου της με βασίλεια παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Βασιλεία παιχνιδιών είναι ένας καθιερωμένος και αξιόπιστος προμηθευτής καινοτόμων τίτλων και είναι περισσότερο γνωστός για τη βιβλιοθήκη του Slingo με έτοιμα παιχνίδια. Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που θα είναι πλέον διαθέσιμα στο Lottomart είναι τα εξής Slingo Piggy Bank και Slingo Silver Trainκαθώς και Slingo Da Vinci Diamonds και Slingo Lucky Larry’s Lobstermania.

Η Gaming Realms ενισχύει το χαρτοφυλάκιο της Lottomart

Πολλά παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα της εσωτερικής ανάπτυξης από την Gaming Realmsαλλά ορισμένα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας με καθιερωμένα franchises, όπως το Money Train της Relax Gaming, το οποίο μεταμορφώνει την εμπειρία και επιτρέπει στους παίκτες να ανακαλύψουν δημοφιλή παιχνίδια με έναν νέο και διασκεδαστικό τρόπο.

Η Gaming Realms παρέχει περιεχόμενο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας ξεκινήσει το 2018 με την άδεια της ρυθμιστικής αρχής της χώρας. Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών. Η Lottomart επιθυμεί να συνεχίσει να επεκτείνει τη γκάμα των παιχνιδιών της. Ο φορέας εκμετάλλευσης προσφέρει επί του παρόντος ζωντανά παιχνίδια, κουλοχέρηδες, προοδευτικά παιχνίδια, στιγμιαία παιχνίδια, στοιχήματα λοταρίας και κάρτες ξυστό.

Διευθυντής συνεργασιών της Gaming Realms Mouhcine Jalili χαιρέτισε την ευκαιρία να δει την εταιρεία του να συνεχίζει να αναπτύσσει την τοπική της παρουσία σε μια από τις βασικές αγορές της και να ενισχύει την τοπική της παρουσία, βοηθώντας παράλληλα τη Lottomart να ασχοληθεί με το δικό της κοινό.

“Το τρέχον χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών μας, καθώς και ο επερχόμενος οδικός μας χάρτης, θα ενθουσιάσει σίγουρα τους παίκτες της Lottomart, προσφέροντας μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες που ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων”, πρόσθεσε ο Jalili.

Η Gaming Realms έχει επίσης επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της προσθέτοντας νέους τίτλους, αλλά και εστιάζοντας σε επαναστατικά νέα χαρακτηριστικά που μπορούν να εδραιώσουν την ιδιότητα της εταιρείας ως κορυφαίου παρόχου λύσεων για τον κλάδο του iGaming.

Τον Ιούλιο, η εταιρεία λάνσαρε το παιχνίδι Saucy Slingo, το οποίο προσφέρει δωρεάν περιστροφές. Το προϊόν λανσαρίστηκε με MrQένα καζίνο. Η Gaming Realms είναι επίσης καλά εδραιωμένη σε ευρωπαϊκές δικαιοδοσίες εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης περιεχομένου των εμπορικών σημάτων της SkillOnNet στην Ισπανία. Το εμβληματικό παιχνίδι της εταιρείας έχει γίνει τόσο δημοφιλές που δόθηκαν στην Entain τα δικαιώματα να αναπτύξει τον δικό της μοναδικό τίτλο στο είδος του Slingo.