Η MGM και η Marriott παρουσιάζουν τη συλλογή MGM Collection με το Marriott Bonvoy

Παγκοσμίου φήμης εταιρεία φιλοξενίας, Marriott Internationalένωσε τις δυνάμεις της με την κορυφαία εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και ψυχαγωγίας, MGM Resorts International. Ένα κοινό δελτίο τύπου που εκδόθηκε τη Δευτέρα από τις δύο εταιρείες επιβεβαίωσε τη συμφωνία. νέα στρατηγική συμφωνία αδειοδότησης η οποία προβλέπει ότι δημιουργία της MGM Collection με την Marriott Bonvoy. Η νέα συλλογή, επιβεβαίωσε το δίδυμο, πρόκειται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους και θα περιλαμβάνει 17 από τα σημαντικότερα θέρετρα της MGM στο Λας Βέγκας και σε όλες τις ΗΠΑ.

Τον Οκτώβριο, αρκετές συλλογές της MGM με τα θέρετρα της Marriott Bonvoy θα είναι διαθέσιμες για κρατήσεις μέσω του Marriott.com και της εφαρμογής Marriott Bonvoy για κινητά. Όπως αναμένεται, τα θέρετρα θα είναι επίσης διαθέσιμα για κρατήσεις μέσω των ψηφιακών καναλιών της MGM Resorts, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής MGM Resorts για κινητά και του MGMRewards.com. Και οι δύο εταιρείες επιβεβαίωσαν ότι αυτό θα συμβεί μέχρι το τέλος του έτους, όλα τα ακίνητα θα πρέπει να είναι διαθέσιμα για κρατήσεις.

Σύμφωνα με τους όρους της νέας συνεργασίας, τα εμβληματικά ακίνητα της MGM θα ενταχθούν στην MGM Collection με την Marriott Bonvoy. Τελικά, η νέα στρατηγική μακροπρόθεσμη συμφωνία αδειοδότησης αναμένεται να προσφέρει Να προσφέρει μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες στους επισκέπτες της MGM Resorts..

Επιπλέον, η νέα αυτή συνεργασία θα προσφέρει οφέλη στα μέλη των προγραμμάτων επιβράβευσης τόσο της MGM Resorts όσο και της Marriot International. Επί του παρόντος, το διάσημο πρόγραμμα επιβράβευσης της MGM Resorts, το MGM Rewards, έχει περισσότερα από 40 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως. Μέσω αυτής της νέας συνεργασίας, όλα τα μέλη θα μπορούν να συνδέουν τους λογαριασμούς τους με το Marriott Bonvoy και να απολαμβάνουν συναρπαστικές εμπειρίες και οφέλη.

Ομοίως, τα μέλη της βραβευμένης πλατφόρμας πιστότητας της Marriott, Marriot Bonvoy, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παροχές και να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους σε όλα τα ακίνητα της MGM Collection with Marriott Bonvoy. Παγκοσμίως, το Marriot Bonvoy έχει περισσότερα από 180 εκατομμύρια μέληεπιβεβαιώνοντας την επεκτασιμότητα της πλατφόρμας πιστότητας.

Και οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Anthony Capuanoπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Marriott International, δήλωσε ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να προσθέσει τα εμβληματικά ακίνητα της MGM Resorts στις αλυσίδες της, επιτρέποντας στους επισκέπτες να απολαύσουν συναρπαστικές εμπειρίες στα θέρετρα MGM Collection with Marriott Bonvoy. Τέλος, δήλωσε ότι η Marriott σχεδιάζει να αυξήσει την παγκόσμια διανομή δωματίων με την επέκταση της παρουσίας της στο Las Vegas Strip.

Αυτή η ιστορική μακροχρόνια συμφωνία φέρνει κοντά δύο από τα πιο αξιόπιστα και εμβληματικά εμπορικά σήματα στον τομέα της φιλοξενίας και της ψυχαγωγίας.

Bill Hornbuckle, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MGM Resorts

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MGM Resorts, Bill Hornbuckleχαρακτήρισε ιστορική τη νέα συνεργασία με τη Marriott International και τόνισε ότι πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ δύο παγκοσμίου φήμης εμπορικών σημάτων. Επεσήμανε ότι η MGM είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Marriott για το The Cosmopolitan στο Λας Βέγκας και τώρα ήταν στην ευχάριστη θέση να αναπτύξει αυτή τη σχέση. Τέλος, ο κ. Hornbuckle προέβλεψε ότι η συνεργασία θα προσφέρει μοναδικές και συναρπαστικές ευκαιρίες τόσο για τα μέλη της Marriott όσο και για τα μέλη της MGM.