Η Mohegan γιορτάζει μια δεκαετία επιβράβευσης με το πρόγραμμα επιβράβευσης Momentum

Ένας σημαντικός φορέας εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών φυλών Mohegan γιορτάζει με υπερηφάνεια τη 10η επέτειο του δημοφιλούς προγράμματος επιβράβευσης, Momentum. Αυτό το ορόσημο υπογραμμίζει την αταλάντευτη δέσμευση της Mohegan να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού για τους πιστούς πελάτες της. Το πρόγραμμα Momentum έχει εξελιχθεί σταθερά για να προσφέρει μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια και θα συνεχίσει να αναπτύσσεται καθώς ο φορέας εκμετάλλευσης επεκτείνει την παγκόσμια παρουσία του.

Το Momentum συνέχισε να αυξάνεται σε μέγεθος και φιλοδοξία

Το σύστημα επιβράβευσης Momentum της Mohegan είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σύστημα ανταμοιβών. Αποτελεί ένδειξη της εκτίμησης της Mohegan για τους παίκτες της. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι είναι δωρεάν, χωρίς συνδρομές μέλους ή κρυφό κόστος. Οι παίκτες μπορούν εύκολα να εγγραφούν και να γίνουν μέρος αυτής της αποκλειστικής κοινότητας, η οποία τους επιτρέπει να επωφεληθούν από σημαντικά πλεονεκτήματα και προνόμια.

Με την πάροδο των ετών, η Mohegan βελτίωνε συνεχώς το πρόγραμμα επιβράβευσης Momentum. Επεκτείνεται πέρα από τη στοά και περιλαμβάνει παροχές όπως αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης. Mohegan Αντιπρόεδρος μάρκετινγκ Erica Tessier Hunt τόνισε ότι το πρόγραμμα αποδεικνύει τον άρρηκτο δεσμό της επιχείρησης με τους επισκέπτες της και ότι θα συνεχίσει να βελτιώνεται.

Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε προσφέρει τα τελευταία δέκα χρόνια[…]και ανυπομονούμε για τις μελλοντικές βελτιώσεις του Momentum που θα[…]θα προσφέρουν ασυναγώνιστες εμπειρίες.

Erica Tessier Hunt, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Mohegan.

Στο επίκεντρο του Momentum βρίσκεται η έννοια της Momentum Dollarsένα αποκλειστικό νόμισμα που οι παίκτες μπορούν να συσσωρεύουν καθώς ασχολούνται με τις προσφορές της Mohegan. Οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν αυτά τα Momentum Dollars για ανταμοιβές ευρείας κλίμακας, από υλικά αγαθά μέχρι υπηρεσίες και εμπειρίες πολυτελείας. Ένα τέτοιο δυναμικό σύστημα ενθαρρύνει τους παίκτες να επιστρέφουν, γνωρίζοντας ότι η αφοσίωσή τους εκτιμάται πραγματικά.

Η Mohegan δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες

Ο φορέας εκμετάλλευσης θα γιορτάσει την επέτειο του Momentum με διάφορες νέες εκδηλώσεις μόνο για τα μέλη. Αυτές οι συγκεντρώσεις προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία στους παίκτες να συνδεθούν, να μοιραστούν εμπειρίες και να απολαύσουν ειδικά προνόμια. Πρωτοβουλίες όπως αυτές είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση των παικτών και ευθυγραμμίζονται με την προληπτική, πελατοκεντρική νοοτροπία της Mohegan. Οι εορτασμοί Hot Summer Fun του 2023 του φορέα εκμετάλλευσης σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, εδραιώνοντας την ηγετική του θέση.

Η δυναμική θα εξαπλωθεί σύντομα στο εξωτερικό, καθώς η Mohegan ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το νέο της συγκρότημα αξίας 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο Incheon της Νότιας Κορέας. Το αξιοσημείωτο έργο αναμένεται να ξεκινήσει πριν από το 2024 και θα προσφέρει εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, υποσχόμενος ένα κράμα πολυτέλειας, ψυχαγωγίας και ευκολίας. Η νέα ομάδα διαχείρισης του θέρετρου έχει υποσχεθεί να προσφέρει τις ίδιες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και παροχές που είναι συνώνυμες με το εμπορικό σήμα Mohegan.

Προσφέροντας αποκλειστικά προνόμια, φιλοξενώντας εκδηλώσεις μόνο για μέλη και αναγνωρίζοντας την αφοσίωση των παικτών, η Mohegan διασφαλίζει ότι οι πελάτες της έχουν κάτι περισσότερο από μια απλή εμπειρία παιχνιδιού. Έχουν έναν διαρκή δεσμό με μια μάρκα που τους εκτιμά και τους εκτιμά. Καθώς το ταξίδι συνεχίζεται, η Mohegan δεσμεύεται να κάνει το Momentum ακόμη πιο ανταποδοτικό για τα επόμενα χρόνια.