Η Paf και η Tallink Grupp ανανεώνουν τη συνεργασία τους με νέα συμφωνία

Ο σκανδιναβικός φορέας εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών με βάση την Åland Islands “Η Paf, της οποίας σαφής στόχος είναι η δημιουργία κεφαλαίων που θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος της κοινωνίας, ανακοίνωσε σχέδια για τη δημιουργία ενός κέντρου πληροφόρησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα στα νησιά Άαρχους. επέκταση της επικερδούς συνεργασία με ναυτιλιακή εταιρεία Tallink Grupp.

Το νέο σύστημα μελάνης πολυετής συμφωνία συνεργασίας θα επιτρέψει στην Paf να συνεχίσει να προσφέρει τις επιλογές ψυχαγωγίας τυχερών παιχνιδιών της. στα πλοία της Tallink.

Η ιστοσελίδα της ναυτιλιακής εταιρείας Lasse Danielsson, Διευθύνων Σύμβουλος Λειτουργίας της Land & Shipβρήκε την ευκαιρία να χαιρετίσει τη συνέχιση της “μακράς ιστορίας” τους με την Paf.

Ο Danielsson περιέγραψε επίσης την πρόσφατα ενημερωμένη συνεργασία ως “σημαντικό βήμα προς τη βελτίωση της εμπειρίας ψυχαγωγίας” για τους πελάτες τους.

Ο όμιλος λειτουργεί επί του παρόντος μια σειρά από επιβατηγά πλοία σε όλο τον κόσμο. Βόρεια Βαλτική Θάλασσα ως μέρος του Tallink και Silja Line.

Ο ενθουσιασμός της Tallink οφείλεται επίσης στα σχέδια για την ανανέωση της εμπειρίας των τυχερών παιχνιδιών που ανακοίνωσε ο φορέας εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών, ο οποίος σημείωσε εντυπωσιακές επιδόσεις κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. 2022.

Η έννοια του ταξιδιού του πελάτη

Ο φορέας εκμετάλλευσης είναι αποφασισμένος να να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο προσφέρεται η ψυχαγωγία στα πλοία της Tallink Grupp. Τα πλοία εκτελούν δρομολόγια υπό το εμπορικό σήμα Silja Line μεταξύ Φινλανδίας, Σουηδίας και των νήσων Åland.

Οι βελτιώσεις αναμένεται να περιλαμβάνουν διάφορα στοιχεία νέα μηχανήματα χωρίς κέρματα τα οποία θα είναι ενσωματωμένα με οθόνες σχεδιασμένες να βελτιώνουν την εμπειρία των παικτών στο παιχνίδι.

Christian Lundell, Paf Key Account Managerανακοίνωσε την εφαρμογή του Customer journey conceptη οποία θα χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης με τους παίκτες, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία τους στο παιχνίδι και τις επικοινωνίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. υπεύθυνο παιχνίδι πολιτικές.

Το Paf θα εξετάσει επίσης τη δυνατότητα να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες παιχνιδιού μέσω ειδικών διασκεδαστικών παιχνιδιών που απευθύνονται σε ενήλικες.

Η Paf έχει ήδη εφαρμόσει μια σειρά από ενημερώσεις που συνέβαλαν στη βελτίωση του υπεύθυνου παιχνιδιού στα πλοία του ομίλου που εκτελούν σήμερα δρομολόγια από και προς την Εσθονία.

Οι επιβάτες των εν λόγω πλοίων καλούνται να να ταυτοποιηθούν χρησιμοποιώντας κάρτες επιβίβασης για να μπορέσετε να παίξετε στους κουλοχέρηδες.

Kairi Maidla, Διευθύντρια Αναψυχής της Tallink Gruppμίλησε για το “υψηλότερο επίπεδο των παιδικών δραστηριοτήτων επί του πλοίου” που επιτεύχθηκε μέσω της συνεργασίας τους με την Paf, εκφράζοντας την ελπίδα ότι παρόμοιες βελτιώσεις θα γίνουν σε όλα τα πλοία τους μαζί με την Paf τα επόμενα χρόνια.

Μάιος, Kambi και η Paf ανακοίνωσαν ότι θα ενισχύσουν τη δεκαετή συνεργασία τους στον τομέα των αθλητικών στοιχημάτων. Τον ίδιο μήνα, η Paf επέκτεινε επίσης τη συνεργασία της με την τη φινλανδική ναυτιλιακή εταιρεία Eckerö Linjen.

Σεπτέμβριος ήταν ο μήνας κατά τον οποίο ο φορέας αποφάσισε να συνεχίσει το καινοτόμο πρόγραμμα τεχνολογικής εκπαίδευσης που ονομάζεται grit:lab ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλοεξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για δασκάλους.