Η PAGCOR προειδοποιεί το κοινό για την ψευδή διαφήμιση της POGO

PAGCOR διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο τόσο για τζόγο όσο για προσφορές εργασίας και διαφημίσεις που υπόσχονταν εξαιρετικούς μισθούς και συνθήκες εργασίας. Σύμφωνα με τη ρυθμιστική αρχή, αυτές οι αγγελίες είναι έργο “αδίστακτων ομάδων” που εμπλέκονται σε δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών. εμπορία ανθρώπων και απάτες με κρυπτονομίσματα.

Προσοχή στις ψεύτικες προσφορές εργασίας από την POGO, γνωστή και ως PAGCOR

Οι POGOs έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην Ασία, ιδίως εκείνες που δραστηριοποιούνται παράνομα στην περιοχή. Οι παράνομες POGO προσέλκυσαν ντόπιους και ξένους υπηκόους με υποσχέσεις για επικερδείς μισθούς και όσοι έφτασαν βρέθηκαν να εργάζονται σε άθλιες και εκμεταλλευτικές συνθήκες.

Οι εργαζόμενοι που προσπαθούσαν να φύγουν ξυλοκοπούνταν και τοποθετούνταν σε αιχμαλωσία, προειδοποίησε η PAGCOR, επικαλούμενη αναφορές ετών για τα θέματα αυτά. Ωστόσο, οι εργαζόμενοι που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα ξυλοκοπούνται και τίθενται σε αιχμαλωσία, PAGCOR εντείνει τώρα τις προσπάθειές της για να ενημερώσει το κοινό και να αποτρέψει τους αιτούντες εργασία από το να πέσουν θύματα τέτοιων ληστρικών πρακτικών. Οι περισσότερες από τις θέσεις εργασίας που προκηρύσσονται είναι για εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών σε σχέση με την εμπορία κρυπτονομισμάτων.

Οι αγγελίες που δημοσιεύονται από τον εγκληματία προσφέρουν υψηλό βασικό μισθό καθώς και μπόνους. Ωστόσο, πολλές από αυτές τις αγγελίες έχουν αποδειχθεί ψευδείς και το έργο του εγκληματία συνεχίζεται. δίκτυα εμπορίας ανθρώπων, ομάδες οργανωμένου εγκλήματοςκαι κροίσοι. Η PAGCOR προέτρεψε το κοινό να βεβαιώνεται πάντα ότι ένα POGO που διαφημίζει θέσεις εργασίας βρίσκεται στον κατάλογο των αδειούχων υπεράκτιων τυχερών παιχνιδιών και των παρόχων υπηρεσιών.

Πρόκειται για έναν κατάλογο οντοτήτων που επιτρέπεται να προσφέρουν νόμιμα τυχερά παιχνίδια στη χώρα και οι οποίες είναι οι μόνες που επιτρέπεται να προκηρύσσουν θέσεις εργασίας για παρόμοιες θέσεις. Αυτός ο ανανεωμένος ρυθμιστικός ζήλος ακολουθεί μια δράση επιβολής του νόμου, κατά την οποία σε έναν πάροχο υπηρεσιών POGO που δραστηριοποιείται στη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ. Sun Valley Clark είχε αναστείλει την άδειά της.

Η χώρα ασχολείται επίσης με μια άλλη υπόθεση, συγκεκριμένα με την εμφάνιση ενός ψεύτικου ιστότοπου που “έκλεψε” το όνομα ενός προγράμματος ευαισθητοποίησης για την ιστορία των ΗΠΑ και το χρησιμοποίησε για να παρασύρει κακοπροαίρετους πολίτες να συμμετάσχουν σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Η PAGCOR έγινε σκληρή απέναντι στις επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών. Η ρυθμιστική αρχή προειδοποίησε ρητά τις POGOs να μην παραχωρούν υποάδειες σε τρίτους, καθώς αυτό θα παραβίαζε τους όρους της δικής τους άδειας και θα οδηγούσε σε μέτρα επιβολής της νομοθεσίας.