Η Pariplay επεκτείνεται στη Λατινική Αμερική και τη Βραζιλία με την Eyas Gaming

Ο εν λόγω φορέας εκμετάλλευσης, Eyas GamingΗ Eyas Gaming είναι ένα σεβαστό όνομα στη Γερμανία με ισχυρή παρουσία στις παγκόσμιες αγορές. Η εταιρεία υποστηρίζεται επίσης από τον όμιλο Gauselmann, γεγονός που την τοποθετεί σε ισχυρή θέση για να βοηθήσει την Pariplay να αναπτύξει το πρώτο και τρίτο περιεχόμενο.

Η Eyas Gaming θα αναπτύξει τα παιχνίδια της Pariplay στη Λατινική Αμερική

Βραζιλία θεωρείται ως μια στρατηγικής σημασίας αγορά και για τις δύο εταιρείες, οι οποίες επιθυμούν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν το παγκόσμιο αποτύπωμά τους σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, η οποία επί του παρόντος υφίσταται σημαντικές ρυθμιστικές και βιομηχανικές αλλαγές.

Η Pariplay θα χρησιμοποιήσει την Fusion aggregation platform για να διασφαλίσει ότι προβάλλει το δικό της πρωτότυπο περιεχόμενο καθώς και περιεχόμενο τρίτων. Αυτή η πλατφόρμα συνοδεύεται από μια σειρά εργαλείων συνομιλίας back-office που θα προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στους παίκτες μακροπρόθεσμα.

Το πρωτότυπο περιεχόμενο που προσφέρει η Pariplay περιλαμβάνει παιχνίδια από Wizard Gamesμε πάνω από 130 ποιοτικούς τίτλους, όπως το The Frog, Βιβλίο του Αιώνιου Ρομάντζουκαι όχι το λιγότερο, Πριγκίπισσα Celina.

Η Pariplay είναι σε καλή θέση για να συνεχίσει να αναπτύσσεται στη Λατινική Αμερική, καθώς η εταιρεία έχει λάβει άδειες στον Παναμά και την Αργεντινή και θα επιδιώξει να συνεχίσει να κερδίζει δυναμική στον τομέα. Αντιπρόεδρος πωλήσεων, Pariplay Andrew Maclean εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία που του δόθηκε να συνεργαστεί με την Eyas Gaming.

Περιέγραψε την Eyas Gaming ως έναν σημαντικό φορέα εκμετάλλευσης με μεγάλες δυνατότητες και εξαιρετικά σχέδια. Εξαίροντας την Eyas GamingMaclean προστέθηκε:

Η εστίασή τους στη Βραζιλία και τη Λατινική Αμερική είναι σημαντική για εμάς στην Pariplay®, καθώς επιδιώκουμε να επεκτείνουμε και να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην περιοχή. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την Eyas Gaming για ένα επιτυχημένο μέλλον.

Αντιπρόεδρος πωλήσεων, Pariplay Andrew Maclean

Διευθυντής προϊόντων στην Eyas Gaming Jack Anthony ήταν επίσης ικανοποιημένος που είδε την Pariplay να φέρνει το τεράστιο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της με τον προμηθευτή. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Eyas Gaming θα επιχειρήσει να βγει στην αγορά με μια εξαιρετική επιλογή παιχνιδιών που θα της επιτρέψει να χτυπήσει το έδαφος σε οποιαδήποτε αγορά.

Η πλατφόρμα Fusion φέρνει μαζί της πολλά υπέροχα παιχνίδια από προμηθευτές σε όλο τον κόσμο, και με το χαρτοφυλάκιο Wizard Games να προστίθεται, είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας θα απολαύσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η Pariplay”, καταλήγει ο Anthony.