Η Play’n GO συνεργάζεται με την Madlord για τον σχεδιασμό ήχου κουλοχέρηδων

Προχωράμε μπροστά, Play’n GO και MADLORD θα συνεργαστούν για να βελτιώσουν την εμπειρία του παίκτη. Η ιδέα πίσω από τη συνεργασία είναι να δημιουργηθεί αυτό που οι εταιρείες περιέγραψαν ως “υψηλή εμβύθιση” και μεγαλύτερη αξία ψυχαγωγίας για τα φρουτάκια Play’n GO.

Ο ήχος των video slots με τη MADLORD

Η MADLORD διαθέτει ήδη 15 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας στη δημιουργία βιντεοκουλοχέρηδων. μουσική για βιντεοπαιχνίδια με κουλοχέρηδεςΑυτή η συνεργασία με την Play’n GO θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει επαναστατικά νέα φρουτάκια που προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού. Αυτή η συνεργασία με την Play’n GO θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει επαναστατικά νέα φρουτάκια που προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού.

Στην πραγματικότητα, αυτή η συνεργασία αποσκοπεί στην επίτευξη ενός πολύ φιλόδοξου στόχου, αντιμετωπίζοντας απευθείας τους τίτλους βιντεοπαιχνιδιών σε κονσόλες, ανέφεραν οι δύο εταιρείες σε δελτίο τύπου. Η MADLORD έχει ήδη αναπτύξει φανταστικά ηχητικά θέματα για μια σειρά από καθιερωμένα παιχνίδια, όπως Dragon’s Myth, Castle Builder Iκαι Εγκαταλελειμμένο Βασίλειομεταξύ άλλων. Από τώρα και στο εξής, αυτή η εμπειρία θα επεκταθεί στην ιστοσελίδα του Play’n GO σχετικά με το Play’n GO και τους μελλοντικούς τίτλους του.

Η Play’n GO είναι επίσης ένας πολύ δραστήριος κατασκευαστής, προσφέροντας παιχνίδια χρημάτων και τύχης. 50 νέοι κουλοχέρηδες το χρόνοΗ MADLORD συμμετέχει πλέον στη δημιουργία πολλών νέων κουλοχέρηδων. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών επικεντρώνεται στην καινοτομία, τη φαντασία και την τέχνη, οι οποίες εκτιμώνται τόσο από τους παίκτες όσο και από τους συνεργάτες.

Χτίζοντας τον ήχο του μέλλοντος

Επικεφαλής ήχου της Play’n GO Walter Scharold εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ευκαιρία να συνεργαστεί με έναν καινοτόμο όπως η MADLORD, περιγράφοντας την εταιρεία ως μια οντότητα με μια ξεχωριστή, εξωστρεφή προσέγγιση στο σχεδιασμό του ήχου των κουλοχέρηδων.

“Το μοναδικό όραμα και η ευελιξία της MADLORD ευθυγραμμίζονται απόλυτα με το όραμα της Play’n GO να είναι ο καλύτερος πάροχος περιεχομένου iGaming στον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Μαντλέν. Scharold. Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της MADLORD Jorge De Lellis ήταν εξίσου ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να ενσωματώσει τον εμβληματικό του ήχο. τα εμβληματικά του ηχητικά μοτίβα, τα θέματα και τις πρωτότυπες εργασίες του κατά παραγγελία στα προϊόντα Play’n GO.

“Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να απελευθερώσουμε τη δημιουργικότητά μας και να εξερευνήσουμε τις πιο τρελές και καινοτόμες ιδέες μας, τροφοδοτούμενοι από την κοινή μας επιθυμία να προωθήσουμε την ψυχαγωγία με βιντεοκουλοχέρηδες σε νέα και πρωτοφανή ύψη”. Ο De Lellis κατέληξε: “Η εταιρεία έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια νέα εταιρεία, η οποία θα μπορούσε να είναι η καλύτερη και πιο αποτελεσματική.