Η Playtech αποκτά το franchise Family Feud σε συμφωνία με την Fremantle

Ο κορυφαίος πάροχος τεχνολογίας στην παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, Playtechανακοίνωσε ένα νέο καινοτόμο συνεργασία. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι υπέγραψε νέα αποκλειστική συμφωνία με τον κάτοχο των δικαιωμάτων των μορφών που αναπτύχθηκαν από την Mark Goodson Productions, Fremantle. Σύμφωνα με τους όρους της νέας συμφωνίας αποκλειστικότητας, η Playtech Live θα παρέχει την υπηρεσία online πόκερ. το εμβληματικό franchise Family Feud στον τομέα των ζωντανών παιχνιδιών καζίνο.

Στρατηγική συνεργασία καλύπτει παγκόσμιες αγορές και περιλαμβάνει την αμερικανική έκδοση του διάσημου franchise Family Feud. Επιπλέον, η εταιρεία έχει αποκτήσει την πνευματική ιδιοκτησία για το Family Fortunes, τη βρετανική έκδοση του δημοφιλούς franchise. Μέσω αυτής της τελευταίας συνεργασίας με την Fremantle, η Playtech αύξησε σημαντικά το μερίδιο αγοράς της στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών. επεκτείνει σημαντικά την προσφορά τηςπροσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Η συμφωνία με την Fremantle ακολουθεί την ανακοίνωση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα της συνεργασίας με τον κορυφαίο πάροχο μπίνγκο του Ηνωμένου Βασιλείου, Buzz Bingo. Το δίδυμο ενίσχυσε τη συνεργασία του, επεκτείνοντας την μέχρι το 2031 και επιβεβαιώνοντας ότι θα επικεντρωθούν στην παροχή απρόσκοπτων και καινοτόμων εμπειριών τυχερών παιχνιδιών.

Η συνεργασία αποτελεί μια συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού

Aaron Berndtsonεπικεφαλής στρατηγικών συνεργασιών και ψυχαγωγίας στην Playtech, αποκάλυψε ότι Η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ενώσει τις δυνάμεις της με την Fremantle σε αυτή τη στρατηγική συνεργασία.. “Η συνεργασία με την Fremantle είναι ένα ακόμη βήμα για να προσφέρουμε μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες στους παίκτες σε όλο τον κόσμο”, πρόσθεσε.

Erica GadeckiΗ Erica Gadecki, αντιπρόεδρος της Fremantle για τις λύσεις συνεργατών, ήταν εξίσου ενθουσιασμένη με τη νέα αποκλειστική συμφωνία με την Playtech. Τόνισε ότι η νέα συνεργασία συμπληρώνει τη στρατηγική τυχερών παιχνιδιών της Fremantle. Η Fremantle έχει δεσμευτεί να προσφέρει εξαιρετικές, μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες στους παίκτες σε όλο τον κόσμο.. Ο Gadecki δήλωσε: “Η πλατφόρμα Live της Playtech είναι μια ιδανική ευκαιρία για να επεκταθούμε στο διαδραστικό τοπίο της ψυχαγωγίας, αξιοποιώντας παράλληλα την κληρονομιά του Family Feud.

Αυτή η συνεργασία με την Fremantle αλλάζει τα δεδομένα. Ενσωματώνοντας το εμβληματικό franchise Family Feud στις προσφορές μας, γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ του κόσμου των τηλεοπτικών παιχνιδιών και του διαδικτυακού παιχνιδιού, υποσχόμενοι στους χρήστες μας μια καθηλωτική εμπειρία.

Edo Haitin, Διευθύνων Σύμβουλος της Playtech Live

Edo HaitinΔιευθύνων Σύμβουλος της Playtech Live, μίλησε για τη σημασία της νέας συνεργασίας με την Fremantle. Επιβεβαίωσε ότι η ενσωμάτωση της από το δημοφιλές franchise Family Feud θα ενισχύσει την προσφορά της εταιρείας.Αυτό θα φέρει τα διαδικτυακά και τηλεοπτικά παιχνίδια πιο κοντά και θα συνεχίσει να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες. Ο Haitin δήλωσε ότι η συνεργασία είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Playtech. Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος τόνισε ότι η συμφωνία αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης εστίασης της εταιρείας στην παροχή ανώτερης ψυχαγωγίας.