Η Push Gaming ετοιμάζεται να διαπρέψει στην εποχή της εξαγοράς του ομίλου LeoVegas

Σε δήλωσή του, ο διευθύνων σύμβουλος της Push Gaming James Marshall δήλωσε εξαιρετικά υπερήφανος που βλέπει την εταιρεία του να κάνει αυτό το επόμενο βήμα, το οποίο θα της επιτρέψει να εδραιώσει αποφασιστικά την παρουσία της στις κύριες ρυθμιζόμενες αγορές και να διανέμει όλο και περισσότερο τα βραβευμένα και δημοφιλή παιχνίδια της.

Η Push Gaming ξεκινά νέες ευκαιρίες ανάπτυξης

“Η εξαγορά αποτελεί απόδειξη της ταλαντούχας ομάδας που έχουμε δημιουργήσει και των δεξιοτήτων και των γνώσεών τους στον κλάδο που μας οδήγησαν εκεί που βρισκόμαστε σήμερα”, δήλωσε ο Marshall σε δελτίο τύπου, πριν προσθέσει ότι. Push Gaming ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει και να παραδώσει το ίδιο υψηλής ποιότητας προϊόν που οι πελάτες και οι παίκτες της έχουν συνηθίσει να περιμένουν από αυτήν.

Η Push Gaming δεν θα παρεμποδιστεί με κανέναν τρόπο από τη γραφειοκρατία στο πλαίσιο αυτής της εξαγοράς, καθώς θα παραμείνει μια ανεξάρτητη και άκρως δημιουργική επιχείρηση, απαλλαγμένη από περιττά διοικητικά καθήκοντα. Ο Marshall δήλωσε ότι όλοι στην εταιρεία είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να αποδείξουν τι μπορεί να κάνει η εταιρεία και η εξαγορά θα παίξει αναμφίβολα σημαντικό ρόλο σε αυτό.

Με Leo Vegas Group και MGM Resorts International Push Gaming ενδιαφέρεται για ολοκαίνουργιες ευκαιρίες. Ο προμηθευτής είναι ήδη γνωστός για πολλά συναρπαστικά παιχνίδια όπως το Big Bamboo, το Jammin’ Jars και το Razor Shark, μεταξύ άλλων.

Εν τω μεταξύ, η Pish Gaming εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι η παρουσία της στις παγκόσμιες αγορές είναι αισθητή. Η εταιρεία έχει υπογράψει μια σειρά από σημαντικές συνεργασίες με καθιερωμένους φορείς εκμετάλλευσης, συμπεριλαμβανομένης της Kaizen Gaming στην Ελλάδα.

Πέρα από τις τοπικές ευκαιρίες, η Push Gaming έχει επίσης επεκτείνει τη συνεργασία της με την Betway στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας συμμαχίας περιεχομένου που θα δει τον προμηθευτή να παρέχει τους πρωτοποριακούς τίτλους και τις πίστες του σε μια από τις πιο καθιερωμένες εταιρείες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών.

Εν τω μεταξύ, η Push Gaming παρέχει ήδη περιεχόμενο σε μια σειρά από αξιόπιστα και καθιερωμένα ονόματα του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Tipico, Betsson, Sky Bet, Svenska Spel, Entain και bet365.