Η QTech προσθέτει την Galaxsys καθώς και οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να επεκταθούν στην Ασία

Το αρμενικό στούντιο και η εταιρεία ανάπτυξης περιεχομένου iGaming ένωσε τις δυνάμεις της με την Galaxsys. QTech Games για την ενίσχυση των δυνατοτήτων διανομής της στις ασιατικές αγορές. Η QTech είναι μια καλά εδραιωμένη πλατφόρμα στις συγκεκριμένες περιοχές, έχοντας παράσχει προηγμένες λύσεις πλατφόρμας σε εμπορικά σήματα τυχερών παιχνιδιών στις περιοχές αυτές εδώ και πολλά χρόνια.

Η Galaxsys είναι έτοιμη να κατακτήσει νέες περιοχές

Η Galaxsys θα είναι πλέον σε θέση να αξιοποιήσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της. Παιχνίδια δεξιοτήτων και Γρήγορα παιχνίδια και να διασφαλίσει ότι θα εκπροσωπείται επίσης καλύτερα, θα προσεγγίζει νέο κοινό, θα συνάπτει νέες συνεργασίες με φορείς εκμετάλλευσης και γενικά θα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται.

Η Galaxsys και η QTech μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία, καθώς και οι δύο εταιρείες στοχεύουν να εντοπίσουν τα προϊόντα τους και να προσφέρουν στους τοπικούς παίκτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία με προσαρμοσμένο, εγγενές περιεχόμενο.

Σχολιάζοντας την ευκαιρία, ο SVP πωλήσεων και επιχειρήσεων της Galaxsys Gil Soffer χάρηκε που είδε την QTech Games να γίνεται ένας από τους κύριους συνεργάτες διανομής της εταιρείας στην Ασία :

Η κοινή μας δέσμευση στην καινοτομία, τη δέσμευση των παικτών και την παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας παιχνιδιού θα καταστήσει αυτή τη συνεργασία αμοιβαία επωφελή.

SVP πωλήσεων και επιχειρήσεων της Galaxsys Gil Soffer

Διευθύνων Σύμβουλος, QTech Games Daniel Long ανυπομονούσε επίσης να ενισχύσει τη δυναμική της εταιρείας του στη σημαντική και εξαιρετικά δυναμική ασιατική αγορά. Σημείωσε ότι η εισαγωγή του περιεχομένου της Galaxsys θέτει την QTech σε πολύ ισχυρή θέση για να συνεχίσει να παρέχει παιχνίδια υψηλής ποιότητας σε όλους τους τομείς και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για ορισμένα παιχνίδια ειδικότερα.

“Έτσι, είμαστε ευτυχείς που βλέπουμε πώς η Galaxsys ανταποκρίθηκε σε αυτή την πρόκληση, ειδικά με τα ελκυστικά παιχνίδια συντριβής, όπως το εκπληκτικό Rocketon”, κατέληξε ο Long. Προς το παρόν, η Galaxsys παραμένει ένας σχετικά μέτριος προμηθευτής παιχνιδιών, με συνολικά 18 τίτλους, που δεν είναι τεράστιοι.

Ασυναγώνιστη ποιότητα των παιχνιδιών της Galaxsys

Ωστόσο, η Galaxsys εστιάζει στην καινοτομία, γεγονός που της επέτρεψε να παράγει εξαιρετικά παιχνίδια όπως το Crash και το Hexagon. Ο κ. Long υπογράμμισε την ιδιαίτερη προσπάθεια που είχε καταβληθεί για τη δημιουργία αυτών των παιχνιδιών. Είπε ότι υπήρχε μια ” βιντεοπαιχνίδιΗ ποιότητα της “εικόνας της μάρκας” του καθενός από αυτά τους επιτρέπει να ξεχωρίζουν.

Τα πάντα – από τις επιστροφές των παικτών έως τη μεταβλητότητα των παιχνιδιών – έχουν προσαρμοστεί και προσαρμοσθεί ώστε να αποφέρουν τα υψηλότερα δυνατά μερίσματα στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης και στους παίκτες. Ο Long ήταν επίσης ενθουσιασμένος για τις επιδόσεις των παιχνιδιών της Galaxsys στην αγορά και για το τι μέλλει γενέσθαι.

Είπε επίσης ότι είναι ενθουσιασμένος με το να βοηθήσει την Galaxsys να εισέλθει σε νέες περιοχές και να υπογράψει συνεργασίες με νέους φορείς εκμετάλλευσης. Νωρίτερα, η Galaxsys ανακοίνωσε μια συνεργασία διανομής με την Pariplay, με την εταιρεία να είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να επεκτείνει την προσφορά της.