Η Real Dealer εγκαινιάζει τη Ρουλέτα Ράγκμπι με αθλητικό θέμα

Ρουλέτα Rugby Fever χρησιμοποιεί την καθιερωμένη τεχνολογία του στούντιο για τη δημιουργία ρεαλιστικών και συναρπαστικών εμπειριών χρησιμοποιώντας προηχογραφημένα τμήματα βίντεο, με επίπεδο μοντάζ και κινηματογράφησης αντάξιο του Χόλιγουντ.

Το ράγκμπι γίνεται το επίκεντρο του τελευταίου παιχνιδιού ρουλέτας της Real Dealer

Το Rugby Fever Roulette δεν αποτελεί προηγούμενο για την εταιρεία, καθώς διαδέχεται το Hockey Fever Roulette, μια άλλη καινοτόμα ιδέα που έγινε μια από τις κορυφαίες επιδόσεις του στούντιο όταν κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία για τους παίκτες, τους χειριστές και το ίδιο το στούντιο.

Και τα δύο παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται σε άνδρες οπαδούς των σπορ, αλλά το Rugby Fever Roulette έχει πάει την παγκόσμια προσαρμογή ένα βήμα παραπέρα, προσφέροντας στους παίκτες την επιλογή πέντε χωρών. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ Αγγλία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Ιταλίαή Αργεντινήκαι δημιουργήστε μια συναρπαστική εμπειρία που θα πετύχει το στόχο χάρη στη δύναμη της εξατομίκευσης και της θεματικής ακρίβειας.

Real Dealer Studios CPO Shane Cotter ήταν στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στην τεχνολογία Cinematic RNG που έχει αναπτύξει και κατακτήσει η εταιρεία του. Ο Cotter πρόσθεσε:

Έχουμε δει τεράστιο ενδιαφέρον για τις προωθητικές ενέργειες των αθλητικών στοιχημάτων για τη ρουλέτα Rugby Fever Roulette, καθώς οι φορείς εκμετάλλευσης προετοιμάζονται για τη σέντρα στη Γαλλία. Έχουν εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν τη χώρα και τον ντίλερ τους μέσα στο παιχνίδι, ενώ εξακολουθούν να επωφελούνται από την κορυφαία εμπειρία ντίλερ που περιμένουν από τα προϊόντα μας.

Real Dealer Studios CPO Shane Cotter

Παρέχοντας μια εμπειρία iGaming με χολιγουντιανή πινελιά

Η Real Dealer Studios χρησιμοποιεί επαγγελματίες ηθοποιούς και σκηνοθέτες για να επιτύχει ένα επίπεδο ποιότητας που δεν έχει προηγούμενο στον κλάδο, δίνοντας στους παίκτες συνεχή χαρά και την ευκαιρία να βιώσουν δημοφιλείς μορφές παιχνιδιών σε μια εντελώς νέα μορφή.

Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από Games Globalκαι η Real Dealer Studios συνεχίζει να επεκτείνει την προσφορά της με περισσότερες συναρπαστικές κυκλοφορίες που έχουν προγραμματιστεί για το υπόλοιπο του έτους. Εν τω μεταξύ, η Real Dealer Studios έχει επεκτείνει την προσφορά της προσθέτοντας περισσότερους εμβληματικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες στα παιχνίδια της.

Για παράδειγμα, η εταιρεία παρουσίασε ένα παιχνίδι ρουλέτας με την Rachael Bower και ένα άλλο παιχνίδι, το blackjack, με τον Vinnie Jones.