Η REEVO επεκτείνει τη λύση συγκέντρωσης με το RubyPlay

Η RubyPlay συμμετέχει επίσημα REEVO’s που προσφέρει δεκάδες προμηθευτές και χιλιάδες παιχνίδια. Η REEVO είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει RubyPlayτο οποίο φέρνει έναν κατάλογο με περισσότερα από 80 εξαιρετικά παιχνίδια που θα καινοτομήσουν την εμπειρία των παικτών και θα δώσουν σημαντική ώθηση στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης.

Η RubyPlay αποκτά νέους τρόπους σύνδεσης με ένα παγκόσμιο κοινό

Η πλατφόρμα συνάθροισης της REEVO προσφέρει μία από τις πιο απλοποιημένες διαδρομές πελατών και επιτρέπει στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης να παρέχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους παίκτες τους. Η RubyPlay συνεργάζεται με την REEVO μέσω μιας ενιαίας διεπαφής. Ενσωμάτωση API η οποία είναι γρήγορη και καθιστά εύκολη την πρόσβαση των διαχειριστών δικτύων εταιρειών B2B στα προϊόντα του προμηθευτή.

Η REEVO είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να εδραιώσει τη δική της θέση στον τομέα, έχοντας ήδη συγκεντρώσει περισσότερους από 70 προμηθευτές και 8.000 παιχνίδια κάτω από τη στέγη της. Η REEVO δημιουργεί επίσης τα δικά της παιχνίδια, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα από 60 προμηθευτές στην πλατφόρμα συγκέντρωσης της σε 2023. Σχολιάζοντας την είδηση, ο επικεφαλής πωλήσεων της REEVO δήλωσε Petra Maria Poola είπε:

Η συνεργασία με την RubyPlay είναι ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την REEVO. Είναι πραγματικά τιμή μας να ενταχθούμε στη RubyPlay και μαζί στοχεύουμε να προσφέρουμε μια ποικίλη επιλογή συναρπαστικών παιχνιδιών και περιεχομένου για κουλοχέρηδες, συμβάλλοντας σε μια εμπλουτισμένη εμπειρία παιχνιδιού για τους συνεργάτες των φορέων εκμετάλλευσης και τους παίκτες μας.

Επικεφαλής πωλήσεων της REEVO Petra Maria Poola

Dr Eyal Loz, διευθύνων σύμβουλος της Ruby Play, εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την ενσωμάτωση της εταιρείας του στη REEVO. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει αναμφίβολα στον προμηθευτή να επεκτείνει σημαντικά την προσφορά του σε παγκόσμια κλίμακα χάρη στον μακρύ κατάλογο των συνεργαζόμενων φορέων εκμετάλλευσης της REEVO, πρόσθεσε ο κ. Loz.

“Με την ενσωμάτωση των καινοτόμων κουλοχέρηδων μας και των εργαλείων προστιθέμενης αξίας στο πλαίσιο του REEVO, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας. REEVO είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού σε ένα ευρύτερο κοινό”, εξήγησε ο Loz. Με το REEVO, η RubyPlay πρόκειται να φέρει επανάσταση στον κλάδο των online τυχερών παιχνιδιών.

Η REEVO δεν έχει μείνει άπραγη, καθώς η εταιρεία έχει προσθέσει μια σειρά κορυφαίων παρόχων στην προσφορά της. Οι πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνουν εμπορικά σήματα όπως η Endorphina, η AvatarUX και η Turbo Games, οι οποίοι είναι όλοι καινοτόμοι στον χώρο του iGaming.

Η AvatarUX και η Turbo Games έχουν επικεντρωθεί στην ανάπτυξη καινοτόμων παιχνιδιών, όπως το crash, το mine και το plinko, για να διαφοροποιήσουν την προσφορά τους και να φέρουν μια εντελώς νέα μορφή ψυχαγωγίας στο κοινό σε όλο τον κόσμο.