Η REEVO συνεργάζεται με την Onlyplay για πρόσθετο περιεχόμενο

Onlyplayη εταιρεία που θα ενταχθεί τώρα REEVO’s ισχυρό εργαλείο διανομής και συγκέντρωσης, φέρνει πολλά διαφορετικά είδη παιχνιδιών, όπως κουλοχέρηδες, τυχερά παιχνίδια και παιχνίδια άμεσης νίκης, που μπορούν να ενσωματωθούν και να διανεμηθούν στο εκτεταμένο δίκτυο συνεργαζόμενων φορέων εκμετάλλευσης της εταιρείας.

Η REEVO επεκτείνεται με την πρωτοπόρο Onlyplay

Onlyplay και REEVO θα συνεργαστούν και στο μέλλον, καθώς ο προμηθευτής θα διανέμει τους τίτλους του απευθείας στη REEVO και θα επωφελείται από τη φήμη της. Onlyplay είναι ένα στούντιο με προοδευτική σκέψη που επικεντρώνεται στην καινοτομία και την ανάπτυξη καινοτόμων παιχνιδιών.

Τα σημαντικότερα παιχνίδια της περιλαμβάνουν τους εξαιρετικά αναγνωρισμένους τίτλους infinity play και crash games, καθώς και άλλα παιχνίδια της χρονιάς. παραδοσιακά παιχνίδιαόπως κουλοχέρηδες και τίτλους άμεσης νίκης. Η Onlyplay έχει αναπτύξει καινοτόμους μηχανισμούς καθώς και υποστήριξη για κρυπτονομίσματα σε όλους τους τομείς.

Η REEVO διαθέτει περισσότερα από 70 συνεργάτες Η Onlyplay είναι επί του παρόντος υπεύθυνη για μια λύση συγκέντρωσης περισσότερων από 8.000 παιχνιδιών που καλύπτει κάθε πιθανό κάθετο τομέα της εμπειρίας του iGaming. Διευθύνων Σύμβουλος της Onlyplay Christina Muratkina χαιρέτισε την ευκαιρία να δει την εταιρεία της να ενισχύει την εμβέλεια και την παρουσία της στον τομέα του iGaming με τη δημιουργία συνεργασιών με περισσότερους φορείς εκμετάλλευσης σε όλο τον κόσμο. Το εκτεταμένο δίκτυο της REEVO.

“Η δέσμευση της REEVO να βελτιώσει την εμπειρία του online καζίνο και η εστίαση της Onlyplay στην ανάπτυξη καινοτόμων παιχνιδιών ευθυγραμμίζονται απόλυτα, υποσχόμενες να προσφέρουν απαράμιλλη ψυχαγωγία στους παίκτες, θέτοντας νέα πρότυπα για το μέλλον των τυχερών παιχνιδιών,” Muratkina.

Επικεφαλής πωλήσεων της REEVO Petra Maria Poola ήταν στο ίδιο πνεύμα και χάρηκε που είδε τη νέα εταιρεία να συμμετέχει στη λύση συγκέντρωσης.

Ένα ταξίδι συνεχούς επέκτασης στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών

Σύμφωνα με τον Poola, παρά το νεαρό της ηλικίας του, Onlyplay επικεντρώθηκε εξ ολοκλήρου στην επόμενη γενιά παικτών και η εταιρεία έφερε προϊόντα που έχουν πραγματική αξία τόσο για τους συνεργαζόμενους φορείς όσο και για τους παίκτες.

Η REEVO ήταν σε πλήρη επέκταση προσθέτοντας μερικούς από τους μεγαλύτερους παρόχους και προγραμματιστές iGaming στον κόσμο. Η εταιρεία έκανε ένα σημαντικό βήμα τις τελευταίες εβδομάδες, προσθέτοντας τη Red Tiger και την Turbo Games στη βιβλιοθήκη συγκέντρωσής της. Και οι δύο εταιρείες είναι διάσημοι προγραμματιστές που έχουν δημιουργήσει μερικά από τα καλύτερα φρουτάκια στον κόσμο.

Η λύση συνάθροισης δεν είναι η μόνη γραμμή προϊόντων στην οποία ειδικεύεται η REEVO, καθώς η εταιρεία αναπτύσσει επίσης τα δικά της παιχνίδια που μπορούν επίσης να βρεθούν στην πλατφόρμα.