Η SlotMatrix παρέχει περιεχόμενο στους φορείς εκμετάλλευσης συνεργατών της Soft2Bet

Soft2Bet θα επωφεληθεί από το ολοένα και πιο ποικιλόμορφο και συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της SlotMatrix, το οποίο περιλαμβάνει τίτλους από την Armadillo Studiosκαι μια σειρά από Αποκλειστικοί συνεργάτες της SlotMatrix. Καθώς αυτή η λίστα συνεχίζει να αυξάνεται, οι φορείς εκμετάλλευσης που χρησιμοποιούν τις λύσεις πλατφόρμας της Soft2Bet θα έχουν εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα online παιχνίδια καζίνο στον κόσμο.

Η Soft2Bet ενισχύει το περιεχόμενο για τους φορείς εκμετάλλευσης συνεργατών με το SlotMatrix

Η Armadillo Studios είναι ένας από τους κορυφαίους προγραμματιστές παιχνιδιών στο iGaming. Μέρος του ομίλου EveryMatrix, διαθέτει ένα καθιερωμένο εσωτερικό στούντιο που παράγει εξαιρετικά πρωτότυπα και καλοδεχούμενα προϊόντα. Η λύση συγκέντρωσης B2B, SlotMatrix, επιτρέπει στους τίτλους της Armadillo Studios και σε τίτλους τρίτων συνεργατών -που ονομάζονται αποκλειστικοί συνεργάτες από την EveryMatrix- να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ φάσμα φορέων εκμετάλλευσης παγκοσμίως.

Αυτό δίνει στους φορείς εκμετάλλευσης πρόσβαση σε μια ισχυρή βιβλιοθήκη παιχνιδιών και την ευκαιρία να βελτιώσουν την εμπειρία των παικτών τους. Διευθύνων Σύμβουλος της EveryMatrix Παιχνίδια Razvan Haiduc καλωσόρισε αυτή την ειδική περίσταση και είπε

Η συνεργασία με τη Soft2Bet θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας, εξασφαλίζοντας ότι περισσότεροι πελάτες σε σημαντικές αγορές θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδια που έχουμε να προσφέρουμε και από τα δύο στούντιο.

EveryMatrix Διευθύνων Σύμβουλος της Razvan Haiduc Games

Ο διευθυντής παιχνιδιών και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Soft2Bet, Daniel Mitton, ήταν επίσης ενθουσιασμένος με τη συνεργασία. Λέει ότι η εταιρεία του θα φέρει στο παιχνίδι μια σειρά από τίτλους που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και το επίπεδο διασκέδασης που προσθέτουν στην εμπειρία του παίκτη.

Η συνάθροιση ως μέσο για ισχυρότερα αποτελέσματα

Εν τω μεταξύ, ο συσσωρευτής της EveryMatrix έχει εισέλθει σε νέες δικαιοδοσίες. Επεκτάθηκε στη Βουλγαρία τον Μάιο, λαμβάνοντας το επίσημο πράσινο φως από την κρατική ρυθμιστική αρχή. Η εταιρεία προσθέτει επίσης ενεργά νέους τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των Hub88 και Rogue.

Συνολικά, η SlotMatrix πλησιάζει γρήγορα τους άλλους μεγάλους συγκεντρωτές προσφέροντας χιλιάδες παιχνίδια και εστιάζοντας σε εσωτερικά παιχνίδια και παιχνίδια τρίτων για τη δημιουργία ισχυρών εμπειριών για τους καταναλωτές και τους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης.

Οι συσσωρευτές έχουν γίνει πολύ ισχυρές λύσεις τα τελευταία χρόνια, επιτρέποντας σε σχετικά νέους φορείς εκμετάλλευσης να εδραιωθούν γρήγορα. Η SlotMatrix είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες, μαζί με τη REEVO και τη Fusion της Pariplay.