Η Softgenius βασίζεται στις λύσεις συγκέντρωσης της Relax Gaming

Relax Gaming θα προσφέρει τώρα μια σειρά από εμπειρίες για SoftgeniusΗ εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα τη δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού, του Softgenius, το οποίο ενισχύει τη βιβλιοθήκη του φορέα εκμετάλλευσης με εξαιρετικά παιχνίδια από το δικό της τμήμα ανάπτυξης, καθώς και από τρίτους που παρείχαν σκληρό και υψηλής απόδοσης περιεχόμενο.

Η Relax Gaming συνεχίζει να υποστηρίζει τους φορείς εκμετάλλευσης παγκοσμίως

Η Softgenius επιδιώκει να προσφέρει περιεχόμενο και εμπειρίες επόμενης γενιάς στους παίκτες της και αυτή η συμφωνία με τη Relax Gaming είναι μια επιτυχία. Relax Gaming είναι ο σωστός τρόπος για να το πετύχετε αυτό. Και οι δύο ομάδες θα εργαστούν σκληρά για να διασφαλίσουν ότι η Softgenius θα αξιοποιήσει στο έπακρο αυτή την ευκαιρία, αναπτύσσοντας όχι μόνο ακατέργαστο περιεχόμενο αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις για να ενισχύσει τη θέση της στον κλάδο.

Η Relax Gaming έχει πολλά να προσφέρει, μεταξύ άλλων απευθείας από τη δική της ειδική βιβλιοθήκη με παιχνίδια όπως το Money Train Origins Dream Drop και άλλα. Η τελευταία δόση της σειράς Money Train κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα και διαθέτει μία από τις πιο καινοτόμες λύσεις παιχνιδιών της Relax Gaming μέχρι σήμερα – το Gaming Management System. Ο μηχανισμός Dream Drop. Σχολιάζοντας την ευκαιρία αυτή, η Nadiya Attard, CCO της Relax Gaming, δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία αυτή και για το γεγονός ότι η Relax ενισχύει την προσφορά της Softgenius.

Μας αρέσει πραγματικά να συνεργαζόμαστε με μοναδικούς και προνοητικούς φορείς εκμετάλλευσης. Η Softgenius κάνει μεγάλα βήματα στον κλάδο και προσβλέπουμε στη συνεχή ανάπτυξή της”, σημείωσε η Attard.

Διευθύνων Σύμβουλος της Softgenius Lorand R. Minyo αντέδρασε εξίσου θετικά στη συνεργασία και δήλωσε ότι η ενσωμάτωση αποτελεί επίσης σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία του. Είπε ότι η Relax Gaming είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον κλάδο και με τη βοήθεια του προμηθευτή και του συγκεντρωτή, ο φορέας εκμετάλλευσης θα μπορέσει να “φτάσει σε νέα ύψη”.

Δημιουργία ενός ισχυρού χαρτοφυλακίου ιδιόκτητων και τρίτων παιχνιδιών

R. Minyo επιβεβαίωσε περαιτέρω ότι η εταιρεία του και η ομάδα του ήταν σίγουροι για την επιτυχία της συνεργασίας και τα συνεχή οφέλη της για το κοινό και τη βάση παικτών της Softgenius. Εκτός από τη συνεργασία με τους φορείς εκμετάλλευσης, Relax Gaming προσπάθησε ενεργά να επεκτείνει και να ενισχύσει τη θέση της συνεργαζόμενη με διάφορα στούντιο.

Πρόσφατα, η εταιρεία δημιούργησε μια παρόμοια συνεργασία με την Trigger Studios, προσθέτοντας την εταιρεία στην πλατφόρμα συγκέντρωσης. Η εταιρεία εισήγαγε επίσης τον κουλοχέρη Money Cart 3 τον Απρίλιο, συνεχίζοντας να εκμεταλλεύεται αρκετά από τα ισχυρά franchises των κουλοχέρηδων της.