Η SOFTSWISS αναφέρει ότι η αγορά τυχερών παιχνιδιών με κρυπτονομίσματα παραμένει ισχυρή το πρώτο εξάμηνο του 2023

Στόχος της εξαμηνιαίας έκθεσης για τα κρυπτονομίσματα είναι να προσδιοριστεί ο βαθμός στον οποίο τα κρυπτονομίσματα είναι πιθανό να παραμείνουν μέρος του τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής είναι ελπιδοφόρα, με τα τυχερά παιχνίδια με κρυπτονομίσματα να παρουσιάζουν ετήσια αύξηση 1,5%. 16,5% σε ετήσια βάση το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Μια νέα περίοδος άνθησης για τα τυχερά παιχνίδια με κρυπτονομίσματα

Υπήρξαν 83,6% περισσότερα στοιχήματα σε κρυπτονομίσματα τοποθετημένα σε H1 2023 σε σύγκριση με το H2 2022, αναφέρει η έκθεση SOFTSWISS. Τα στοιχεία που χρησιμοποιεί η εταιρεία προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα συνεργαζόμενων φορέων, καθώς τα τελευταία στοιχεία προέρχονται από περισσότερες από 500 εταιρείες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα SOFTSWISS και τις λύσεις της.

Μια άλλη αξιοσημείωτη τάση είναι η συνολική αύξηση του όγκου τυχερών παιχνιδιών με κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με την SOFTSWISS, από το H1 2023τα κρυπτονομίσματα αντιπροσώπευαν 29,5% του συνολικού ποσού που στοιχηματίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους. Η SOFTSWISS διαπίστωσε ένα συνεχές και αυξανόμενο ενδιαφέρον για στοιχήματα σε κρυπτονομίσματα.

Συν-Διευθύνων Σύμβουλος της SOFTSWISS Andrey Starovoitov χαιρέτισε επίσης τα ευρήματα της έκθεσης, αλλά τόνισε ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων παραμένει ευαίσθητη στις εξελίξεις των παγκόσμιων γεγονότων. Οι εταιρείες, ωστόσο, δεν έχουν επηρεαστεί υπερβολικά από τη χρηματοπιστωτική κρίση. Fear και Ευρετήριο της απληστίαςείπε το αφεντικό της εταιρείας:

Οι αναλυτές της SOFTSWISS διεξήγαγαν μια ανάλυση συσχέτισης μεταξύ των βασικών δεικτών δραστηριότητας των παικτών και του δείκτη φόβου και απληστίας. Η ανάλυση αποκάλυψε ότι ακόμη και κατά την περίοδο της σχετικής ανησυχίας στην αγορά κρυπτονομισμάτων, οι δείκτες δραστηριότητας παραμένουν ακριβώς υψηλοί.

Συνδιευθύνων Σύμβουλος της SOFTSWISS Andrey Starovoitov

Όταν πρόκειται για κρυπτονομίσματα και μεμονωμένες τάσεις, Bitcoin συνέχισε να είναι το κυρίαρχο νόμισμα στοιχημάτων για την πλειοψηφία των εμπόρων και των καταναλωτών.

Το Bitcoin εδραιώνει την κυρίαρχη θέση του στην αγορά

Bitcoin αντιστοιχούσε στο 76,2% του συνολικού όγκου των κρυπτονομισμάτων που στοιχηματίστηκαν, με Ethereum που συρρικνώνεται ελαφρώς στο 9% και το Litecoin έρχεται τρίτο με 5,5%. Tether δημοσιεύτηκε 4,7% και Dogecoin αντιπροσώπευε το 2,6% του συνολικού όγκου στοιχημάτων.

Ο Starovoitov αναγνωρίζει ότι υπήρξαν κάποιες διακυμάνσεις, αλλά ότι το ενδιαφέρον για στοιχήματα σε κρυπτονομίσματα παρέμεινε αμετάβλητο. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι η εφαρμογή τεχνολογιών με επίκεντρο τα κρυπτονομίσματα θα ωφελήσει όχι μόνο τους πελάτες αλλά και τους φορείς εκμετάλλευσης, επιτρέποντάς τους να συνεχίσουν να αναπτύσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να επωφεληθούν πλήρως από αυτό το νέο τοπίο ευκαιριών.

Η προσαρμογή στις αναδυόμενες τάσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους φορείς εκμετάλλευσης και το κοινό τους, συνέχισε ο Starovoitov, προσθέτοντας ότι. τα τυχερά παιχνίδια με κρυπτονομίσματα είναι σίγουρα εδώ για να μείνουνΕπομένως, είναι απαραίτητο να εξετάσουμε πιο προσεκτικά αυτή την τάση και να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση. Η SOFTSWISS διόρισε πρόσφατα την Carla Dualib για να συμβάλει στις δραστηριότητες της εταιρείας στη Λατινική Αμερική, στο πλαίσιο της παγκόσμιας επέκτασης της SOFTSWISS.