Η Spinomenal εγκαινιάζει το περιεχόμενό της με τη NetBet

Ο πάροχος συνεργάζεται με την NetBetένα κορυφαίο εμπορικό σήμα στην Ιταλία και πολύ πέρα από αυτήν, το οποίο θα επιτρέψει στον φορέα εκμετάλλευσης να επωφεληθεί από εξαιρετικά παιχνίδια που μπορούν να αναπτυχθούν γρήγορα και να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες προτιμήσεις των παικτών σε μια σειρά από αγορές.

Η NetBet κατέχει επί του παρόντος άδειες και το δικαίωμα λειτουργίας στις ακόλουθες χώρες. Γερμανία, Ρουμανία, Ελλάδαστο Ηνωμένο Βασίλειοκαι δικαιοδοσίες που καλύπτονται από άδεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της Μάλτας. Όσον αφορά τα πραγματικά παιχνίδια που μπορούν να απολαύσουν οι παίκτες, υπάρχουν αρκετά για να διαλέξετε.

Η NetBet θα παρουσιάσει στο κοινό της τίτλους όπως. Athena’s Glory, Book of Demi Θεοί 2, Demi Gods 2, Παραμυθένιες ομορφιέςκαι τέλος – Majestic King, ανάμεσα σε άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Η σύμπραξη υποστηρίχθηκε σθεναρά και από τους δύο εταίρους. Διευθύνων Σύμβουλος της Spinomenal Lior Shvartz δήλωσε ότι η εταιρεία του ήταν ευτυχής που συνεργάζεται με τη NetBet και πολύ χαρούμενος που είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει με τον φορέα εκμετάλλευσης.

Η NetBet λαμβάνει ένεση περιεχομένου από κορυφαίο πάροχο

“Η θέση της NetBet σε πολλές ρυθμιζόμενες αγορές σημαίνει ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε το χαρτοφυλάκιο τυχερών παιχνιδιών μας σε ένα ευρύτερο φάσμα παικτών”, εξήγησε ο Shvartz.

Ιστοσελίδα της NetBet Claudia Georgevici χαιρέτισε επίσης τη συνεργασία, λέγοντας ότι η εταιρεία της προσπαθεί πάντα να εξασφαλίζει περιεχόμενο για καθιερωμένες πλατφόρμες παιχνιδιών και να βοηθά τους παίκτες να απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα εμπειριών.

Η NetBet βρίσκεται συχνά στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, με την εταιρεία να επεκτείνει ενεργά τη βιβλιοθήκη της και να φέρνει στο δυναμικό της μερικούς από τους καλύτερους παρόχους iGaming. Πριν από τη συνεργασία της με τη Spinomenal, η NetBet είχε παρόμοιες συμμαχίες με τη Swintt και τη RAW iGaming.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο χειριστής καλωσόρισε την ευκαιρία να ενισχύσει σημαντικά τη δική του βιβλιοθήκη. Η Spinomenal έχει επίσης επεκταθεί, με τον πάροχο να εγκαθίσταται στην Ελλάδα και να επεκτείνεται τους τελευταίους μήνες με εμπορικά σήματα όπως η Betshop.