Η St8.io παίρνει το πράσινο φως για τη ρουμανική αγορά

Προχωράμε μπροστά, St8.io θα είναι σε θέση να παρέχει στους τοπικούς φορείς εκμετάλλευσης στη ρυθμιζόμενη αγορά της Ανατολικής Ευρώπης μια ποικιλία περιεχομένου τυχερών παιχνιδιών και καζίνο, το οποίο θα εισάγεται απευθείας στις βιβλιοθήκες των συνεργαζόμενων φορέων εκμετάλλευσης μέσω της ισχυρής και ελαφριάς πλατφόρμας συγκέντρωσης.

Η St8.io γίνεται η τελευταία πλατφόρμα συγκέντρωσης που αδειοδοτείται στη Ρουμανία

Η εταιρεία διαθέτει άδεια κατηγορίας ΙΙ, η οποία της επιτρέπει να συνεργάζεται με άλλους φορείς εκμετάλλευσης που έχουν εγκριθεί τοπικά από την ONJN και διαθέτουν την απαραίτητη άδεια για να προσφέρουν νόμιμα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια. Διευθύνων Σύμβουλος της St8.io Vladimir Negine χαιρέτισε επίσης την ευκαιρία και πρόσθεσε ότι η εταιρεία ήταν πολύ ικανοποιημένη που έφερε το εμπορικό σήμα της στη ρουμανική αγορά διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, κάτι που είχε προγραμματίσει να κάνει.

“Βλέπουμε σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, αλλά ταυτόχρονα οι φορείς εκμετάλλευσης μας λένε ότι χρειάζονται έναν αγωγό περιεχομένου για να παρέχουν στους παίκτες την εξαιρετική εμπειρία που απαιτούν”, πρόσθεσε ο Negine. Είπε επίσης ότι ο συγκεντρωτής είναι σε θέση να παρέχει στους τοπικούς φορείς εκμετάλλευσης το είδος της εμπειρίας που θα τους βοηθήσει να προωθήσουν την προσφορά τους και θα τους δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ο Negine εξήρε επίσης τη λειτουργικότητα της λύσης συνάθροισης και δήλωσε ότι το προϊόν της εταιρείας του προσφέρει χαρακτηριστικά που συνήθως δεν συνδέονται με πλατφόρμες συνάθροισης. Η εταιρεία χρησιμοποιεί επίσης ένα API για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του περιεχομένου της και την παροχή λύσεων αιχμής στην αγορά.

Η St8 προσφέρει μια σειρά λύσεων και χαρακτηριστικών για να βοηθήσει τους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης

Η St8.io προσφέρει μια σειρά επιλογών, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς εργαλείων μάρκετινγκ και μπόνους που θα βοηθήσουν τους φορείς εκμετάλλευσης συνεργατών να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του συγκεντρωτή, αλλά και να διασφαλίσουν ότι έχουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να ασχοληθούν με αυτή τη βιβλιοθήκη.

Slotmill, Peter & Sons και BGaming είναι μερικοί μόνο από τους συναρπαστικούς προμηθευτές που έχουν ήδη συμφωνήσει να συνεργαστούν με την St8.io, η οποία είναι αποφασισμένη να συνεχίσει και να αναπτύξει την προσφορά της.

Η St8.io προσφέρει επίσης μεγάλο έλεγχο σχετικά με το ποια προϊόντα λειτουργούν καλά και πώς λειτουργούν, με ένα ισχυρό back office με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και άμεση υποστήριξη.