Η Superbet αποκτά ένα προσαρμοσμένο παιχνίδι Slingo SuperLiga από την Gaming Realms

Το νέο παιχνίδι έχει ξεκινήσει στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης με SuperbetΗ Superbet, ένας κορυφαίος φορέας εκμετάλλευσης στην τοπική αγορά τυχερών παιχνιδιών. Ρουμανία. Αυτό το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για τον φορέα εκμετάλλευσης, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Kingdoms of Gamblingκαι η ανάπτυξη συμπίπτει με την επιστροφή της SuperLiga.

Η Superbet αποκτά εποχιακή ώθηση με το Slingo της Gaming Realms

Το ίδιο το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί για να αιχμαλωτίσει την απόλαυση της παρακολούθησης ποδοσφαιρικών αγώνων χωρίς να βγαίνετε από το σπίτι – ή να παίζετε εν κινήσει, χωρίς να περιορίζεστε σε μια τοποθεσία. Ο τίτλος είναι γεμάτος λειτουργίες και σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε μια αυξανόμενη κλίμακα πληρωμών.

Αυτό περιλαμβάνει μπαλαντέρ και σούπερ μπαλαντέρ, δωρεάν περιστροφές για ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα και πολλά άλλα. Η Gaming Realms χρησιμοποιεί το Slingo Superliga για να αποδείξει την ικανότητά της να δημιουργεί κατά παραγγελία, προσαρμοσμένες εμπειρίες παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται σε συγκεκριμένα κοινά και να επιτυγχάνουν υψηλό επίπεδο σύνδεσης με το κοινό-στόχο.

Σχολιάζοντας τη νέα ευκαιρία, ο επικεφαλής των εμπορικών λογαριασμών της Gaming Realms. Ian Robson δήλωσε ότι η εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει να συνεργάζεται με την Superbet και να επεκτείνει την οικογένεια Slingo με ένα προϊόν που έχει προσαρμοστεί ειδικά στις ανάγκες της βάσης των παικτών της εταιρείας. Ο Robson πρόσθεσε:

Το λανσάρισμα χρησιμοποιεί την πνευματική ιδιοκτησία της Superliga, του κορυφαίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στη Ρουμανία, και θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τη Superbet να κάνει cross-selling σε παίκτες που είναι παραδοσιακά οπαδοί του ποδοσφαίρου. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε την ποδοσφαιρική σεζόν με αυτή την κυκλοφορία.

Διευθυντής εμπορικού λογαριασμού της Gaming Realms Ian Robson

Superbet, Επικεφαλής τυχερών παιχνιδιών και ζωντανών καζίνο Nick Yu εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για την ευκαιρία και για το τι σημαίνει για την εταιρεία του. Περιέγραψε τη ρουμανική αγορά ως μια πολύ ανταγωνιστική αγορά όπου η διαφοροποίηση είναι πολύ σημαντική και όπου είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε την εμπειρία, προκειμένου να επιτύχουμε μια ισχυρότερη παρουσία.

Η Gaming Realms αποφασισμένη να συνεχίσει την ανάπτυξή της

Η Gaming Realms έχει καταφέρει να προσφέρει έναν εξαιρετικά εντοπισμένο τίτλο που απολαμβάνει τη δημοτικότητα της SuperLiga και σίγουρα θα δώσει στη Superbet ένα καλό ξεκίνημα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν”, κατέληξε ο Yu.

Η Gaming Realms εργάζεται για να επεκτείνει το αποτύπωμά της στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο. Ειδικότερα στην Ευρώπη, η εταιρεία έχει καταφέρει να συνάψει αρκετές σημαντικές συνεργασίες στην Ισπανία. Μία από αυτές ήταν με την Goldenpark.es και η άλλη – με την SkillOnNet η οποία αξιοποίησε την προσφορά Slingo της εταιρείας για να ενισχύσει τη βιβλιοθήκη περιεχομένου της στη χώρα.