Η Swintt επεκτείνει την εμβέλεια των παιχνιδιών της χάρη σε συμφωνία με τη NetBet

τον πάροχο συναρπαστικών και καινοτόμων παιχνιδιών για τον κλάδο των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών, Swinttανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον ταχέως αναπτυσσόμενο φορέα εκμετάλλευσης, NetBet. Αυτή η νέα συμφωνία επιτρέπει στο στούντιο να επεκτείνει την εμβέλεια του περιεχομένου του, συμφωνώντας να υπερφορτώσει τον συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο παιχνιδιών της NetBet.

Ως αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας, τα παιχνίδια της Swintt θα είναι να προσεγγίσουν νέο κοινόΑυτό θα επιτρέψει στο στούντιο να αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητές του στο διαδικτυακό παιχνίδι. Μέσω αυτής της νέας συμφωνίας, η NetBet θα επωφεληθεί από την τεχνογνωσία της Swintt στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών. SwinttPremium και SwinttGames από την Swinttπροσφέροντας κορυφαία ψυχαγωγία στην αυξανόμενη πελατειακή της βάση.

Η NetBet θα διαθέσει αρχικά το περιεχόμενο της Swintt στους παίκτες σε όλα τα τυχερά παιχνίδια της. Μάλτα . Στη συνέχεια, μετά την απόκτηση του πτυχίου του στην Γερμανίαο φορέας εκμετάλλευσης παιχνιδιών θα εισάγει τα παιχνίδια του στούντιο και σε αυτή την αγορά, αυξάνοντας σημαντικά την εμβέλεια της Swintt.

Οι δύο κάθετοι τομείς από τους οποίους θα επωφεληθεί η NetBet είναι το SwinttPremium, το οποίο προσφέρει πιο κλασικά θεματικά φρουτάκια που προσφέρουν συναρπαστικές εμπειρίες, διατηρώντας την αίσθηση των κλασικών επίγειων φρουτάκια, και το SwinttGames, το οποίο προσφέρει νέους και καινοτόμους τίτλους με μοναδικούς μηχανισμούς.

Οι τίτλοι της SwinttGames από τους οποίους θα επωφεληθεί η NetBet περιλαμβάνουν δημοφιλή παιχνίδια, όπως. The Crownκαθώς και Aloha Spirit XtraLock. Ο φορέας εκμετάλλευσης θα είναι επίσης σε θέση να λειτουργεί παιχνίδια SwinttPremium όπως Επτά Απεριόριστα Βιβλία και Master of unlimited booksμεταξύ άλλων. Και οι δύο αυτοί τίτλοι αποτελούν μέρος της δημοφιλούς και συναρπαστικής σειράς Book της Swintt και προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσετε τεράστιες πληρωμές έως και 5.000 φορές το ποντάρισμα των παικτών.

Η συμφωνία ενισχύει την προσφορά της NetBet

Claudia GeorgeviciΗ επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της NetBet, Claudia Georgevici, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία με τη Swintt. Είπε ότι η ομάδα της εταιρείας αγαπάει τους κουλοχέρηδες και έχει δεσμευτεί να παίζει τα παιχνίδια της Swintt. “Γνωρίζαμε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να ενσωματώσουμε το τεράστιο χαρτοφυλάκιο κουλοχέρηδων της στο λόμπι μας και αυτό κάναμε χάρη σε αυτή τη σημαντική για εμάς συνεργασία”, εξήγησε η κα Georgevici. Τέλος, επεσήμανε ότι η NetBet εξετάζει το ενδεχόμενο να ενσωματώσει τα παιχνίδια της Swintt στο λόμπι της. για να δει τους παίκτες της να διασκεδάζουν με τα φρουτάκια της NetBet. Όπως το Master of Books Unlimited και το The Crown, τα οποία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες σε κάθε περιστροφή.

Η NetBet είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές εμπορικό σήμα τυχερών παιχνιδιών με παίκτες σε όλη την Ευρώπη και αυτή η συνεργασία με τη Swintt θα επιτρέψει στον φορέα εκμετάλλευσης να προσφέρει στους παίκτες του διασκεδαστικές, συναρπαστικές και ανταμείβοντας εμπειρίες μέσω των κουλοχέρηδων μας.

David Mann, Διευθύνων Σύμβουλος της Swintt

David MannΔιευθύνων Σύμβουλος της Swintt, εξήγησε ότι η NetBet κατέχει σήμερα ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αγορά τυχερών παιχνιδιών. Προέβλεψε ότι θα φέρει νέους και συναρπαστικούς κουλοχέρηδες στον φορέα εκμετάλλευσης..

Ο Mann τόνισε ότι οι τίτλοι SwinttGames και SwinttPremium προσφέρουν κάτι για όλους. Τέλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Swintt προέβλεψε ότι η συνεργασία όχι μόνο θα ικανοποιήσει, αλλά και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες των παικτών της NetBet. νέα και συναρπαστικά παιχνίδια.