Η The Mill Adventure προσθέτει τις λύσεις eCash της Paysafe στη λίστα πληρωμών της

Αδειοδοτημένος πάροχος πλατφορμών iGaming και λύσεων λευκής ετικέτας στη Γερμανία, The Mill Adventureανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την κορυφαία πλατφόρμα πληρωμών, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, Paysafe.

Μέσω αυτής της διευρυμένης συνεργασίας, οι συνεργάτες καζίνο της The Mill Adventure με έδρα τη Γερμανία και οι εγγεγραμμένοι παίκτες τους θα έχουν πρόσβαση σε μια πιο πλούσια επιλογή εναλλακτικών λύσεων πληρωμής.

Η είδηση έρχεται μετά την πλατφόρμα πλήρους εξυπηρέτησης που υποστηρίζει περισσότερες από 5.000 παιχνίδια, 70 προμηθευτές λογισμικούκαι περισσότερα από 50 μέθοδοι πληρωμής έχει ενσωματώσει με επιτυχία τα ψηφιακά πορτοφόλια της Paysafe πριν από τρία χρόνια.

Η λύση eCash της Paysafe για τους παίκτες που τους αρέσει να κάνουν προϋπολογισμό και να πληρώνουν με μετρητά

Σχολιάζοντας την επέκταση αυτής της νέας συνεργασίας, Zak Cutler, πρόεδρος του παγκόσμιου τμήματος τυχερών παιχνιδιών της Paysafeαναγνώρισε τη σημασία μιας “απρόσκοπτης” διαδικασίας πληρωμής για την απόκτηση και τη διατήρηση των παικτών.

Ο Cutler τόνισε επίσης ότι η ίδια διαδικασία πληρωμής θα πρέπει να είναι σε θέση να διασφαλίζει ότι όλα τα είδη προτιμήσεων των καταναλωτών όσον αφορά την ασφάλειας και εμπιστοσύνης λαμβάνονται υπόψη.

Ως αποτέλεσμα, η Cutler εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη χρήση της υφιστάμενης σχέσης της με την The Mill Adventure για την παροχή “βολικών” μεθόδων πληρωμής για τους παίκτες της.

Για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τη νέα επιλογή, οι παίκτες πρέπει να εγγραφούν για ένα λογαριασμό myPaysafe και να καταθέτουν χρήματα με τη μορφή κουπονιών Paysafe τα οποία μπορούν να αγοράσουν με μετρητά, χωρίς να χρειάζεται να παρέχουν στοιχεία πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικού λογαριασμού.

A Paysafe αναζήτηση για χαμένες συναλλαγές στοχεύει σε περισσότερα από 14,000 Οι καταναλωτές διαπίστωσαν ότι η ζήτηση για ψηφιακό χρήμα, η οποία παρουσιάζει αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια, κορυφώνεται το 2023.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, 31% των ερωτηθέντων που χρησιμοποίησαν το eCash τον τελευταίο χρόνο δηλώνουν ότι το έκαναν πολύ πιο συχνά από ό,τι το 2022, όταν μόνο 13% των συμμετεχόντων το χρησιμοποίησαν.

Περισσότερα, 30% των χρηστών του eCash κατά το προηγούμενο έτος δήλωσε ότι ήταν η πιο δημοφιλής μέθοδος πληρωμής. προτιμώμενη μέθοδος ηλεκτρονικών πληρωμών. Ταυτόχρονα, 68% των ερωτηθέντων που παραδέχθηκαν ότι στοιχηματίζουν online, δήλωσαν επίσης ότι προτιμούν να μην αποκαλύπτουν οικονομικές πληροφορίες όταν πραγματοποιούν πληρωμές online.

Half των συμμετεχόντων στην έρευνα πιστεύουν ότι τα ψηφιακά μετρητά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής για online τυχερά παιχνίδια ενώ 52% το κάλεσε η πιο πρακτική επιλογή.

Η επικεφαλής του Τμήματος Απάτης και Πληρωμών της The Mill Adventure, Bianca Costaεπανέλαβε τη δέσμευσή της να παρέχει “μια εξαιρετική εμπειρία iGaming για τους παίκτες”, ενώ περιέγραψε τη διαδικασία πληρωμής ως κρίσιμο στοιχείο.

Η Costa πρόσθεσε ότι προσφέροντας πρόσθετες επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών με μετρητά, όπως η myPaysafe, η The Mill Adventure θα πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξει περαιτέρω τους συνεργάτες της καθώς επιδιώκουν να παρέχουν “εναλλακτικές, ασφαλείς και βολικές” μεθόδους πληρωμής για μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία, ελευθερία επιλογής και έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης των προϋπολογισμών τυχερών παιχνιδιών.

Μέσα Ιουλίου, Betr ανακοίνωσε την Οχάιο και Μασαχουσέτη θα επωφεληθεί από την τεχνολογία της Paysafe στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που υπεγράφη πρόσφατα. Νωρίτερα φέτος, η Paysafe ανακοίνωσε την είσοδό της στην αγορά του Οντάριο.