Η Trainwrecks ανακοινώνει την υπογραφή της μεγάλης κλωτσιάς για να ταρακουνήσει τη βιομηχανία streaming

TrainwrecksΟ δημοφιλής streamer που έχει εδραιώσει την παρουσία του ως ένας από τους σημαντικότερους streamers του gaming και συνιδρυτής του Kick, μιας ανατρεπτικής υπηρεσίας streaming, πρότεινε ότι η εξαιρετικά επιτυχημένη πλατφόρμα πρόκειται να κάνει τεράστιες υπογραφές που ” καταστρέφουν το“Η βιομηχανία streaming και οι σκληρά εργαζόμενοι μικρομεσαίοι δημιουργοί θα έχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να αφήσουν το στίγμα τους.

Ένας πιθανός νέος υπογράφων που θα αλλάξει το παράδειγμα του streaming

Η Kick ήταν πρωτοπόρος στο να επιτρέψει στους παρόχους streaming τυχερών παιχνιδιών να εισέλθουν στην αγορά και στους καταναλωτές να φιλτράρουν το περιεχόμενο τυχερών παιχνιδιών, αν δεν ήθελαν να το δουν εξαρχής. Η πλατφόρμα έχει από τότε υπογράψει τον Amouranth και τον Adin Ross, xQc, και τους προσέφερε επταψήφιες συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένου του λεγόμενου “entry fee”. 100 εκατομμύρια στην xQc, η οποία πρόσφατα δέχτηκε κριτική.

Όσον αφορά το Trainwrecks, ο συνιδρυτής της Kick είναι πολύ σίγουρος ότι οι μελλοντικές υπογραφές στην πλατφόρμα θα περιλαμβάνουν προσωπικότητες των οποίων η μετακίνηση στην πλατφόρμα θα γίνει αισθητή σε όλο το τμήμα του streaming. Το ποιοι μπορεί να είναι αυτοί είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. Η Kick δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το σε ποιους απευθύνονται οι νέες συμφωνίες.

Ωστόσο, ο γίγαντας του streaming δεν φείδεται εξόδων για την προσέλκυση προσωπικοτήτων υψηλού προφίλ, καταπατώντας εύκολα την επικράτεια του Twitch και δελεάζοντας τους καταναλωτές, τους δημιουργούς περιεχομένου και τους θεατές να επιλέξουν το Kick ως το νέο τους site streaming.

Η Kick έχει επίσης διασφαλίσει ότι η πλατφόρμα της είναι οργανική και απαλλαγμένη από χειραγώγηση, αντιμετωπίζοντας προηγούμενες ανησυχίες σχετικά με τα bots και την εξάπλωση των τυχερών παιχνιδιών. Η Kick κατάφερε να ανατρέψει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο πληρώνονται οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς.

Πιθανός στόχος μιας καταστροφικής υπογραφής

Η πλατφόρμα προσφέρει μια κατανομή 95/5, με το μεγαλύτερο μέρος να πηγαίνει στους ίδιους τους δημιουργούς περιεχομένου, ενώ το Twitch και το YouTube προσφέρουν 50/50 και 70/30 αντίστοιχα. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί περιεχομένου δεν έχουν ακόμη δελεαστεί από το καρότο της Kick. Asmongold υποστηρίζουν ανοιχτά την πλατφόρμα αλλά δεν την αλλάζουν.

Υπήρχαν εικασίες νωρίτερα για το 2023, και πράγματι, η ένταξη της Asmongold τώρα θα συνέπιπτε πραγματικά με την υπόσχεση της Trainwrecks για μια “καταστροφική υπογραφή”.