Η Videoslots ενισχύει την προσφορά της στο Οντάριο με τίτλους RAW iGaming

Ο κορυφαίος φορέας εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο, Videoslotsανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου συνεργασία περιεχομένου με RAW iGamingο βραβευμένος προμηθευτής παιχνιδιών στον τομέα του iGaming. Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, η νέα συμφωνία θα δει τον φορέα εκμετάλλευσης να εισάγει δημοφιλή παιχνίδια από την RAW iGaming, η οποία προμηθεύει τις δραστηριότητές της με Οντάριο, Καναδάς. Χάρη σε αυτή τη νέα συμφωνία, η Videoslots θα μπορέσει να ενισχύσει την προσφορά της παρέχοντας συναρπαστικές εμπειρίες στους πελάτες της επαρχίας.

Επί του παρόντος, η Videoslots έχει ήδη μια σταθερή σε όλη την Ευρώπη. Νωρίτερα φέτος, τον Ιούνιο, ο φορέας εκμετάλλευσης εισήλθε στην αγορά τυχερών παιχνιδιών του Οντάριο. Πιο πρόσφατα, η Videoslots ξεκίνησε την πρώτη της τηλεοπτική καμπάνια στην περιοχή, επιδιώκοντας να ενισχύσει την παρουσία της.

Οι πελάτες στο Οντάριο είναι ήδη εξοικειωμένοι με ορισμένα από τα Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της RAW iGaming. Σε αυτά περιλαμβάνονται το Rise of Shinobi, το Ave Caesar DynamicWays και το Big Money Bass, μεταξύ άλλων παιχνιδιών που είναι ήδη δημοφιλή στους διαδικτυακούς παίκτες.

Ως κορυφαίος παγκόσμιος φορέας εκμετάλλευσης iGaming, η Videoslots επεκτείνει συνεχώς την προσφορά της. Αυτό το καλοκαίρι, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η πλατφόρμα της προσφέρει 10.000 τίτλους, μετά την έναρξη της υπηρεσίας RAW iGaming. Raging Super2Ways. Το επίτευγμα αυτό είχε αναμφίβολα θετικό αντίκτυπο και βοήθησε να ανοίξει ο δρόμος για την τελευταία ανακοίνωση.

Συνεργασία συγκινεί το δίδυμο

Tom WoodΔιευθύνων Σύμβουλος της RAW iGaming, χαιρέτισε την ισχυρή παρουσία της Videoslots στον παγκόσμιο τομέα των τυχερών παιχνιδιών. Εξήγησε ότι είναι απίστευτα σημαντικό για την εταιρεία να ενώσει τις δυνάμεις της με έναν τόσο βραβευμένο και αξιόπιστο φορέα εκμετάλλευσης.. Τέλος, ο Wood δήλωσε: “Το χαρτοφυλάκιό μας συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλο το Οντάριο και η έναρξη του Videoslots θα αυξήσει αναμφίβολα την εμβέλεια των τίτλων μας”.

Η Videoslots είναι ένας βραβευμένος φορέας εκμετάλλευσης και δεν υπάρχει καλύτερος συνεργάτης από τον μεγαλύτερο φορέα εκμετάλλευσης στον κόσμο.

Tom Wood, Διευθύνων Σύμβουλος της RAW iGaming

Ulle Skottlingαναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Videoslots, συμμερίστηκε τον ενθουσιασμό του επικεφαλής της RAW iGaming. Εξήγησε ότι είναι συναρπαστικό να ενώνει τις δυνάμεις του με έναν βραβευμένο πάροχο online τυχερών παιχνιδιών στην αγορά του Οντάριο.. Επιπλέον, ο Skottling δήλωσε ότι η Videoslots σχεδιάζει να συνεχίσει την ανάπτυξη και την επέκτασή της για να επιτύχει ηγετική θέση στην περιοχή. “Η RAW iGaming λάνσαρε τον 10.000ο τίτλο της και είμαστε ευτυχείς που συμβαίνει αυτό. η σχέση μας μαζί τους συνεχίζει να αναπτύσσεται στον Καναδά.” κατέληξε.

Αυτή η συνεργασία με έναν από τους κορυφαίους παρόχους διαδικτυακών παιχνιδιών στο Οντάριο είναι φανταστική για το Videoslots, καθώς επιδιώκουμε να γίνουμε ο ηγέτης της αγοράς όσον αφορά την επιλογή παιχνιδιών.

Ulle Skottling, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Videoslots

Τον περασμένο μήνα, η Videoslots ανακοίνωσε μια ιστορική συνεργασία με την με την Delasportέναν κορυφαίο πάροχο διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. Η συνεργασία αυτή επέτρεψε στον κορυφαίο φορέα εκμετάλλευσης να ενισχύσει την προσφορά του με την Ενσωμάτωση API για διάφορα αθλήματα.