Η Videoslots ετοιμάζεται για επέκταση στη Βόρεια Αμερική στο Οντάριο

Η εταιρεία θα διαθέσει για πρώτη φορά τα προϊόντα της στο Οντάριο. Οντάριο, Καναδάςκαι θα δώσει στους τοπικούς παίκτες πρόσβαση τόσο στο χώρο του παιχνιδιού όσο και στο χώρο εργασίας. Videoslots και Mr Vegas ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών αδελφού εμπορικού σήματος.

Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία τίτλων που παρέχονται από μερικούς από τους κορυφαίους προγραμματιστές iGaming στον κόσμο, συγκεκριμένα. Play’n GO, Η εξέλιξη, Φως και θαύμα, Pariplay, NoLimit City, Quickspin, Greentube, Παγκόσμιοι Αγώνεςκαι όχι το λιγότερο Relax Gaming.

Αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον Videoslots θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε δημοφιλή χαρακτηριστικά, όπως Clash of Spins, Ο τροχός τζάκποτκαι Η μάχη των κουλοχέρηδωνμεταξύ άλλων. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν σχεδιαστεί για να τονώσουν την εμπλοκή των παικτών και να δημιουργήσουν πιο ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές εμπειρίες για όλους τους εμπλεκόμενους.

Η Videoslots αναλαμβάνει τη Βόρεια Αμερική με την έναρξη λειτουργίας στο Οντάριο

Αυτή η επέκταση στη ρυθμιζόμενη αγορά online τυχερών παιχνιδιών στο Οντάριο σηματοδοτεί την έβδομη διεθνή άδεια τυχερών παιχνιδιών που έχει λάβει η εταιρεία. Προηγουμένως, η Videoslots απέκτησε και εξακολουθεί να κατέχει άδειες στις ακόλουθες χώρες Μάλτα, Σουηδία, Δανία, Ιταλία, Ισπανίακαι το Ηνωμένο Βασίλειο. Σχολιάζοντας την επικείμενη κυκλοφορία, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Videoslots Ulle Skottling είπε:

Η έναρξη λειτουργίας στο Οντάριο είναι ένα νέο ορόσημο για την ομάδα Videoslots και είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική να διασκεδάσουμε τους παίκτες στην περιοχή.

Videoslots Βοηθός Γενικού Διευθυντή Ulle Skottling

Ο Skottling σημειώνει ότι η Videoslots έχει τύχει καλής υποδοχής στις παγκόσμιες αγορές και ότι η είσοδος στη ρυθμιζόμενη αγορά του Καναδά είναι κάτι που η εταιρεία επιθυμούσε από καιρό για τις δραστηριότητές της.

Η νέα είσοδος έρχεται επίσης σε μια περίοδο ταχείας αλλαγής εντός της Videoslots. Η εταιρεία διόρισε πρόσφατα την Kim Lindsjö ως επικεφαλής των θυγατρικών της. Η Videoslots έχει επίσης επεκτείνει το παγκόσμιο αποτύπωμά της με την προσέλκυση νέων προμηθευτών. Παρόλο που η εταιρεία αντιμετώπισε ρυθμιστικούς αντίξοους ανέμους στις Κάτω Χώρες και το Ηνωμένο Βασίλειο, η Videoslots παραμένει προσηλωμένη στον ρυθμιζόμενο και αδειοδοτημένο τζόγο.