Η Wazdan εγκαινιάζει την καμπάνια HalloWIN και τη συνέχεια του Los Muertos

Τον Ιούλιο, σας ενημερώσαμε για τρεις επερχόμενες προωθητικές ενέργειες του δικτύου από την Wazdanη οποία πρόκειται να κλείσει τους τελευταίους μήνες του 2023. Ο κατάλογος περιελάμβανε HalloWIN Drop η καμπάνια δικτύου είναι έτοιμη για 23 Οκτωβρίου. Ήρθε η μέρα για τον καινοτόμο πάροχο παιχνιδιών καζίνο να ξεκινήσει επίσημα αυτή την ανησυχητική εκστρατεία, υποστηριζόμενη από το βραβευμένο εργαλείο προώθησης. Mystery Drop.

Τζακ ποτ 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

Η προωθητική ενέργεια, η οποία θα λήξει στις 19 Νοεμβρίου, συνοδεύεται από ένα δελεαστικό χρηματικό έπαθλο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (2,65 εκατομμύρια δολάρια) που παρέχεται πλήρως από τον προμηθευτή.

Μιλώντας για το HalloWIN, το οποίο είναι η “προτελευταία δικτυακή προώθηση της χρονιάς”, τα στούντιο δήλωσαν ο εμπορικός διευθυντής, Andrzej Hylaδήλωσε ότι θα προσθέσει στον ενθουσιασμό του εορτασμού της Ημέρας των Νεκρών προσφέροντας δώρα για την εορταστική περίοδο. χρηματικά βραβεία σε τυχερούς παίκτες σε όλους τους κουλοχέρηδες τους.

Η Hyla ανέφερε επίσης τη χρήση του βραβευμένου εργαλείου Mystery Drop, το οποίο αναμένεται να βοηθήσει τους συνεργάτες της να αυξήσουν τη δέσμευση και να δημιουργήσουν έσοδα.

Η Iconic Games ανανεώθηκε

Η Wazdan πάτησε επίσης το κουμπί ανανέωσης και ανανέωσε μερικούς από τους πιο εμβληματικούς τίτλους της για να υποστηρίξει περαιτέρω τη συναρπαστική εκστρατεία.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει παιχνίδια με κορυφαίες επιδόσεις, όπως. Hot Slot: 777 Cash Out με Μετρητά Έξοδος, επίπεδο τύχηςκαι ένα Grand Jackpot βραβεία, Αυγά στη σχάρα με το Συλλογή στο άπειροκαι 9 κομμάτια με Cash Infinity και Κρατώντας το τζακπότ γύροι μπόνους. Στα τέλη του περασμένου μήνα, η Wazdan κυκλοφόρησε τη φιλική προς το περιβάλλον έκδοση του Hot Slot: 777 Cash Out.

Τα παιχνίδια έχουν υποστεί μια αποκριάτικη ανανέωση και πρόκειται να προσφέρουν στους παίκτες περισσότερες “ανατριχιαστικές” τρομάρες στις νέες τους εκδόσεις.

Η ολοκαίνουργια σειρά παιχνιδιών του στούντιο με θέμα τις Απόκριες αποδεικνύει για άλλη μια φορά τις συνεχείς προσπάθειες της Wazdan να προσφέρει πιο συναρπαστικό περιεχόμενο στους παίκτες και παράλληλα να παράγει τα καλύτερα αποτελέσματα για τους συνεργάτες της.

Κυκλοφόρησε νέος κουλοχέρης με θέμα τις Απόκριες

Επιπλέον, το στούντιο, το οποίο έχει περισσότερα από 180 υπαλλήλους “παθιασμένη με τα παιχνίδια και τροφοδοτούμενη από την καινοτομία και τη δημιουργικότητα” ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας διαχείρισης παιχνιδιών. την έναρξη μιας συνέχειας ενός από τα πιο στοιχειωμένα παιχνίδια με θέμα το Hallowed, Los Muertos.

Υιοθετώντας το εμβληματικό θέμα τρόμου και ενσωματώνοντας το μοναδικό χαρακτηριστικό στοιχηματισμού που προσφέρει εκτεταμένες περιόδους παιχνιδιού σε διπλασιάζοντας τις ανταμοιβές έως και επτά φορές στη σειρά από Los Muertos IIΟ Wazdan ελπίζει να προσελκύσει ακόμη περισσότερους τακτικούς παίκτες.

Ο κουλοχέρης με τρεις τροχούς και πέντε γραμμές πληρωμής διαθέτει απλό και συναρπαστικό gameplay. Ενσωματώνει το Ειδικό σύμβολο το οποίο εμφανίζεται αποκλειστικά σε σύμβολα χαμηλής αξίας για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Διαθέσιμες επιλογές Επίπεδα μεταβλητότητας επιτρέπουν στους παίκτες να εξατομικεύσουν το παιχνίδι τους και να επιλέξουν μεταξύ μεγαλύτερων κερδών που επιτυγχάνονται περιστασιακά και μικρότερων κερδών που επιτυγχάνονται συχνότερα.

Τον Μάιο, η Wazdan ανακοίνωσε το τρίμηνη επιχείρηση μυστηρίου Breaks the Rules με έπαθλο που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. 1 εκατομμύριο δολάρια brand.