Η Wazdan τροφοδοτεί τους ιστότοπους της Avento με πάνω από 60 παιχνίδια

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Aventoέναν δημοφιλή επώνυμο φορέα εκμετάλλευσης στη ρουμανική αγορά, γεγονός που επέτρεψε στον προμηθευτή να αυξήσει γρήγορα την τοπική του παρουσία και να ξεκινήσει με μια σειρά αξιόπιστων ιστότοπων σε αυτή την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά.

Η Wazdan διαθέτει περισσότερους από 60 τίτλους προς προμήθεια στην Avento και τη ναυαρχίδα της SlotV. Η Avento κατέχει επίσης Frank και M. Bitη οποία θα επωφεληθεί επίσης από τα εξαιρετικά παιχνίδια της Wazdan, τα οποία θα ενσωματωθούν στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών του ιστότοπου.

Τα παιχνίδια που προσφέρει η Wazdan στα εμπορικά σήματα της Avento περιλαμβάνουν τίτλους όπως. 9 Burning Dragons, Sizzling 777 Deluxe, 9 Νομίσματα : 1000 Edition και Η Δύναμη των Θεών : Αίγυπτος. Η Wazdan αναπτύσσει επίσης μερικούς από τους πιο μοναδικούς μηχανισμούς της, οι οποίοι είναι αδειοδοτημένοι και πιστοποιημένοι για να λειτουργούν στη ρουμανική αγορά iGaming, όπως Cash Infinity και Χτύπησε το τζακπότ.

Wazdan, Επικεφαλής Διαχείρισης Λογαριασμών για την Ευρώπη Magdalena Wojdyla εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη νέα αυτή ευκαιρία να ενισχύσει τη συνεχώς βελτιούμενη θέση του προμηθευτή στην αγορά των Βαλκανίων, και ειδικότερα με την Avento :

Μέσω των μηχανισμών εμπλοκής μας, το χαρτοφυλάκιό μας έχει γίνει όλο και πιο ισχυρό και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε αξία στην προσφορά της Avento.

Wazdan’s Magdalena Wojdyla

Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στην Avento Anastasia Kolmakova εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της για την ευκαιρία να δει αυτή τη νέα συμμαχία περιεχομένου να παίρνει σάρκα και οστά. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη που είδε 60 παιχνίδια της Wazdan να προσγειώνονται στα εμπορικά σήματα της εταιρείας και δήλωσε ότι η Avento θα επιδιώξει σίγουρα να προσθέσει περισσότερους τίτλους αυτού του τύπου.

Η Wazdan ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Ανατολικής Ευρώπης

“Επιπλέον, όλα τα παιχνίδια αυτού του προμηθευτή είναι διαθέσιμα στις επίσημες εφαρμογές μας στο Google Play, καθώς συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε περισσότερους παίκτες από ποτέ”, πρόσθεσε η Kolmakova. Η Wazdan έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια σειρά από σημαντικές συνεργασίες στα Βαλκάνια τους τελευταίους μήνες.

Η εταιρεία συνεργάστηκε με την Winbet στη Βουλγαρία, έχοντας κάνει το ίδιο με την 8888 στη χώρα λίγους μήνες νωρίτερα. Στην πραγματικότητα, η παρουσία της Wazdan σε αυτή τη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης ήταν αρκετά ισχυρή, αφού συνεργάστηκε επίσης με την PalmsBet. Όσον αφορά τη Ρουμανία, η Wazdan έχει καλή εκπροσώπηση με συνεργάτες όπως η Reevo και η MaxBet.ro.