Η Wynn Macau επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλεια μέσω της συνεργασίας με την Preferred Hotels & Resorts

Εντασσόμενοι στο Preferred Hotels & Resorts Legend Collection, Wynn Macau και Wynn Palace θα συμβάλει στη διαφοροποίηση της πελατειακής βάσης και των δύο ιδιοκτησιών με την ελπίδα να προσελκύσει περισσότερους διεθνείς επισκέπτες. Η ανεξάρτητη ξενοδοχειακή μάρκα θα χρησιμοποιήσει τις στρατηγικές της λύσεις πωλήσεων για να προωθήσει την ανάπτυξη και τη διατήρηση των πελατών. Η συνεργασία αυτή εκμεταλλεύεται τη συνεχιζόμενη ανάκαμψη του Μακάο και τον αυξανόμενο αριθμό ξένων επισκεπτών. Wynn ResortsΗ οικονομική επιτυχία της Wynn Resorts έχει αναδείξει το εμπορικό σήμα ως το κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή.

Και τα δύο ακίνητα απευθύνονται στη διεθνή αγορά

Η Preferred Hotels & Resorts είναι ένα διάσημο εμπορικό σήμα που φημίζεται για τη συλλογή ξεχωριστών πολυτελών ακινήτων σε όλο τον κόσμο. Με την ένταξή τους στην Preferred Hotels & Resorts Legend Collection, το Wynn Macau και το Wynn Palace θα αποτελέσουν μέρος ενός χαρτοφυλακίου κύρους που αντιπροσωπεύει περισσότερα από 650 εξαιρετικά ξενοδοχείαθέρετρα και μοναδικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. 80 χώρες.

Αξιοποιώντας τα κανάλια διανομής της Preferred Hotels & amp; Resorts, τα καταλύματα με έδρα το Μακάο μπορούν να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό ταξιδιωτών πολυτελείας που αναζητούν απαράμιλλες εμπειρίες. Μια πρόσφατη ανακοίνωση της Wynn Macau Ltd. υπογράμμισε τις φιλοδοξίες της εταιρείας να προσελκύσει ένα πιο ποικίλο φάσμα επισκεπτών από αγορές εκτός Κίνας, προκειμένου να συμβάλει στην οικονομική ανάκαμψη της περιοχής και να ενισχύσει την παγκόσμια εικόνα της μάρκας.

Αυτές οι λύσεις … θα δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης για τον τουρισμό και τη βιομηχανία MICE και θα ενισχύσουν το ρόλο του Μακάο ως παγκόσμιο κέντρο τουρισμού και αναψυχής.

Ανακοίνωση της Wynn Macau Ltd

Μέσω της Συλλογής Legend, οι επισκέπτες που θα επισκέπτονται τα καταλύματα θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από αποκλειστικά προνόμια, προγράμματα πιστότητας και εξατομικευμένη υποστήριξη, συνώνυμα με την παγκόσμια φήμη των Preferred Hotels & amp;amp; Resorts. Η αμοιβαία δέσμευση και των δύο εμπορικών σημάτων να αριστεία, την πολυτέλεια και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση αντικατοπτρίζει την επιθυμία τους να προσφέρουν στους πελάτες τους αξέχαστες και εξαιρετικές εμπειρίες.

Οι πρωτοβουλίες αυτές αποτελούν μέρος των σχεδίων διαφοροποίησης του Μακάο

Καθώς το Μακάο συνεχίζει την αργή ανάκαμψή του, παρόμοιες πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση του μέλλοντός του ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού. Παρόλο που η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών της περιοχής εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ κάτω από τα προ της πανδημίας επίπεδα, τα πρόσφατα σημάδια δείχνουν σημαντική βελτίωση. Με συνολικά σχεδόν 9,44 εκατ. Για τους πρώτους πέντε μήνες του έτους, η κυβέρνηση αναμένει ότι θα δαπανηθούν περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ. 20 εκατομμύρια τουρίστες θα επισκεφθούν το Μακάο το 2023.

Η περιοχή συνεχίζει να διαφοροποιείται με την ελπίδα να προσελκύσει περισσότερους ξένους τουρίστες. Το Μακάο προσπαθεί να μειώσει την εξάρτησή του από τα τυχερά παιχνίδια, προσφέροντας πιο φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες και προορισμούς. Η προσέλκυση ενός ευρύτερου πληθυσμού θα είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της ανάπτυξης στην περιοχή. βιώσιμη ανάπτυξη λιγότερο εξαρτημένη από έναν μόνο κλάδο. Πρωτοβουλίες όπως η πρόσφατη σύμπραξη με την Wynn Macau αντιπροσωπεύουν ένα ουσιαστικό βήμα προς την επίτευξη αυτών των φιλοδοξιών.

Η συνεργασία μεταξύ της Wynn Macau και της Preferred Hotels & Resorts Partnership αποτελεί απόδειξη όχι μόνο των φιλοδοξιών του κορυφαίου φορέα εκμετάλλευσης για διεθνή επέκταση, αλλά και της συνεχιζόμενης ανάπτυξης και πολυπλοκότητας του τομέα της φιλοξενίας στο Μακάο. Ξεκινώντας αυτή τη νέα πορεία, και τα δύο ακίνητα είναι έτοιμα να επαναπροσδιορίσουν την πολυτελή φιλοξενία και να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες για τους διαφορετικούς επισκέπτες τους.