Η Wynn Resorts ανακοινώνει ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2023, στο πλαίσιο των σχεδίων επέκτασής της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Wynn ResortsΗ Wynn Resorts, μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και ψυχαγωγίας στον κόσμο, ανακοίνωσε εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του έτους. τρίτο τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο διευθύνων σύμβουλος Craig Billings επαινεί την επιτυχία του τρίτου τριμήνου της Wynn Resorts και τη δύναμη του διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου της

Η εταιρεία δήλωσε: “Η εταιρεία Wynnings Wills είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου που έχουν δημιουργήσει και διατηρήσει την εταιρεία. λειτουργικά έσοδα ύψους 1,67 δισ. δολαρίωνμια σημαντική αύξηση κατά 782,2 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2022. Η καθαρή ζημία που αναλογεί στη Wynn Resorts ήταν 116,7 εκατομμύρια δολάρια για το τρίτο τρίμηνο του 2023, μια βελτίωση σε σχέση με την καθαρή ζημία των 142,9 εκατομμυρίων δολαρίων που αναφέρθηκε το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Wynn Resorts, Craig Billings, δήλωσε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα, τα οποία αναδεικνύουν τη συνεχιζόμενη ισχύ ολόκληρου του χαρτοφυλακίου ακινήτων της εταιρείας. Απέδωσε την επιτυχία αυτή στις εξαιρετικές επιδόσεις των ακόλουθων ακινήτων Wynn Las Vegas και Encore Boston Harborτο οποίο πέτυχε νέο ρεκόρ στο τρίτο τρίμηνο για το προσαρμοσμένο EBITDAR για τα συνδυασμένα ακίνητά τους στη Βόρεια Αμερική.

Billings υπογράμμισε επίσης θετικές εξελίξεις στους ακόλουθους τομείς Μακάοόπου η ανάκαμψη προχώρησε στους τομείς των μαζικών τυχερών παιχνιδιών, του πολυτελούς λιανικού εμπορίου και των ξενοδοχείων. Η κατανομή των λειτουργικών εσόδων έδειξε αυξήσεις σε Wynn Palace, Wynn Macau, Las Vegas Operations και Wynn Interactive.ενώ το Encore Boston Harbor σημείωσε μικρή μείωση σε σύγκριση με το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Η Wynn Resorts συμμορφώνεται με τους κανονισμούς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και προχωρά προς το άνοιγμα το 2027

Όσον αφορά την οικονομική θέση της εταιρείας, η Wynn Resorts δήλωσε: “Η Wynn Resorts έχει την ευκαιρία να κάνει μια νέα οικονομική αρχή για την οικονομική της κατάσταση. μετρητά και ισοδύναμα μετρητών ύψους 2,79 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 30 Σεπτεμβρίου 2023, και συνολικό βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο χρέος σε κυκλοφορία ύψους 11,79 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η Wynn Resorts ανακοίνωσε επίσης τη διανομή μερίσματος ύψους μέρισμα σε μετρητά 0,25 δολάρια ανά μετοχή.

Εκτός από τα οικονομικά αποτελέσματα, η Wynn Resorts μίλησε για τα τρέχοντα έργα της, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής του Wynn Al Marjan Island στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο διευθύνων σύμβουλος Craig Billings δήλωσε ότι οι ρυθμιστικές εξελίξεις στα ΗΑΕ υποδηλώνουν ότι η Wynn Resorts θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ελάχιστο ανταγωνισμό τα πρώτα χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας του θέρετρου το 2027. Προβλέπει την πιθανότητα ενός δυοπώλιου ή ολιγοπωλίου με έναν ή δύο ανταγωνιστές που θα εμφανιστούν αργότερα στην αγορά.

Η εταιρεία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ρυθμιστικό περιβάλλον των ΗΠΑ. ΗΑΕόπου ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της MGM Jim Murren διορίστηκε πρόεδρος της αρχής τυχερών παιχνιδιών. Η διαδικασία αδειοδότησης προχωρά, αποσαφηνίζοντας τις πηγές χρηματοδότησης και επιτρέποντας στη Wynn Resorts να προχωρήσει στη χρηματοδότηση της κατασκευής.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της JPMorgan, Dubai General Commercial Gaming Regulatory Authority (GCGRA) θα μπορούσε να επιταχύνει την εισαγωγή της νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια, επιτρέποντας στο έργο Wynn Resorts να προχωρήσει γρήγορα. Ενώ η MGM Resorts International προβλέπει αρχικά ένα ακίνητο χωρίς τυχερά παιχνίδια στο Ντουμπάι, η Wynn Resorts στοχεύει να εξασφαλίσει ηγετική θέση στην προσοδοφόρα αγορά της Μέσης Ανατολής έως το 2027.

Παρά τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα και τις πολλά υποσχόμενες μελλοντικές εξελίξεις, Wynn Resorts τιμή της μετοχής παρουσίασε μια 5% μείωση στις συναλλαγές μετά το κλείσιμο του δείκτη. Οι επενδυτές αντιδρούν πιθανότατα σε ευρύτερες δυναμικές της αγοράς και εκτιμήσεις που υπερβαίνουν τα αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου.