Η Yggdrasil επεκτείνει την εμβέλειά της στη Λατινική Αμερική με το Campeón Gaming

Η Yggdrasil, ένας κορυφαίος εκδότης διαδικτυακών παιχνιδιών που έχει δεσμευτεί να παρέχει πρωτοποριακές λύσεις διαδικτυακών παιχνιδιών και καινοτόμο περιεχόμενο σε παίκτες, συνεργάτες και πελάτες, έφτασε σε ένα νέο ορόσημο στην ανάπτυξή της στη Λατινική Αμερική με την Campeón Gaming. ορόσημο στο σχέδιο ανάπτυξής της.

Ο προμηθευτής υπέγραψε μια νέα “σταθερή” συμφωνία με την κυβέρνηση. εταιρική σχέση με Campeón Gamingο “αξιόλογος φορέας iGaming” που ιδρύθηκε το 2017 και προσφέρει εξατομικευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στους πελάτες σε όλες τις παγκόσμιες αγορές και μια καθηλωτική εσωτερική πλατφόρμα.

Η Yggdrasil επεκτείνει την εμβέλειά της στη Λατινική Αμερική

Η νέα συνεργασία με την Campeón Gaming θα βοηθήσει την Yggdrasil με τα σχέδια επέκτασής της στη Λατινική Αμερική.

Ο εκδότης που καλωσορίζει τους πάντες σε έναν “κόσμο ψυχαγωγίας” έκανε αρχικά το ντεμπούτο του στην περιοχή το Μάιος 2022 μετά τη διάθεση μιας επιλογής παιχνιδιών σε Κολομβιανούς φορείς.

Αυτό υπογράμμισε την σαφή πρόθεση να αναπτυχθεί στις ρυθμιστικές αγορές της Λατινικής Αμερικής, στο πλαίσιο μιας πιο σύνθετης στρατηγικής για την ανάπτυξη των διεθνών δραστηριοτήτων της.

Μέσω της συνεργασίας που ανακοινώθηκε πρόσφατα, τα εμπορικά σήματα της Campeón Gaming θα επωφεληθούν από το εμβληματικό χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών και την τεχνογνωσία τυχερών παιχνιδιών της Yggdrasil. YG Masters περιεχόμενο.

Ο κατάλογος θα περιλαμβάνει παιχνίδια που ενσωματώνονται στο σύστημα πληροφοριών του προμηθευτή. Μηχανισμοί εμπλοκής στο παιχνίδιμε τίτλους που μόλις κυκλοφόρησαν Το Legend of Dragon κερδίζει το DoubleMax και μερικά πολύ επιτυχημένα παιχνίδια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όπως 10.000 BC DoubleMax και Starfire Fortunes TopHit.

Το χαρτοφυλάκιο κουλοχέρηδων της YG Masters περιλαμβάνει κυκλοφορίες από μερικούς από τους πιο δημοφιλείς παρόχους λογισμικού και στούντιο στον κόσμο του iGaming.

Όλα τα παιχνίδια είναι εξαιρετικά καινοτόμα και χρησιμοποιούν Εργαλείο προσαρμογής παιχνιδιών ; Διασύνδεσητο οποίο είναι η τεχνολογία αιχμής της Yggdrasil που επιτρέπει στους συνεργάτες της να παράγουν “περιεχόμενο αιχμής που ακολουθείται από ταχεία διανομή”.

Η εταιρική σχέση συνδυάζει τα καινοτόμα πλεονεκτήματα και των δύο μερών

Όπως εξηγεί ο ο εμπορικός διευθυντής της Campeón Gaming Γιώργος ΜεροδουλάκηςΟ ίδιος δήλωσε ότι η συνεργασία “συνδυάζει τις καινοτόμες δυνάμεις της Campeόn Gaming και της Yggdrasil”.

Ο CCO μίλησε επίσης για την πρόθεση της Campeόn Gaming να ανανεώσει το χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της με περιεχόμενο της Yggdrasil, προσφέροντας “ένα ευρύτερο φάσμα ψυχαγωγίας” στους χρήστες της.

Ο Jose Kadala, εμπορικός διευθυντής της Yggdrasilεκμεταλλεύτηκε επίσης την ευκαιρία για να σχολιάσει τη νέα συμφωνία.

Μίλησε για τη θερμή υποδοχή που έχουν λάβει το ιδιόκτητο περιεχόμενό τους και τα YG Masters Studios από τους παίκτες και τους φορείς εκμετάλλευσης στη Λατινική Αμερική, ενώ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική επέκτασης της εμβέλειάς τους στην αγορά μέσω της Campeón Gaming, την οποία περιέγραψε ως “έναν καθιερωμένο και κορυφαίο φορέα εκμετάλλευσης με τεχνογνωσία στον τομέα” .

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Yggdrasil ανακοίνωσε την έναρξη της King Arthur’s 10K WAYS από την ReelPlay κουλοχέρης.