Η Yggdrasil κάνει το ντεμπούτο της στη Βουλγαρία χάρη στη συμφωνία περιεχομένου με την Inbet

Ο κορυφαίος πάροχος παιχνιδιών για τον κλάδο των online τυχερών παιχνιδιών, Yggdrasilεπέκτεινε τη γκάμα των προϊόντων της στην Ευρώπη μέσω μιας νέας εταιρικής σχέσης. Η εταιρεία επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι ενώνει τις δυνάμεις της με την InbetΗ Inbet, ένας από τους κορυφαίους τοπικούς παρόχους στη ρυθμιζόμενη αγορά τυχερών παιχνιδιών της ΕΕ, έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Βουλγαρία. Σύμφωνα με τους όρους της νέας συμφωνίας, οι πελάτες του φορέα εκμετάλλευσης θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα δημοφιλή παιχνίδια που απολαμβάνει η Yggdrasil.

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, ο κορυφαίος πάροχος περιεχομένου iGaming συμφώνησε να προμηθεύσει την Inbet με παιχνίδια όπως το MexoMax, το Golden Fish Tank 2, το Vikings go Berzerk Reloaded, καθώς και το Raptor DoubleMax. Επιπλέον, η Yggdrasil επιβεβαίωσε ότι μια δεύτερη παρτίδα από αγαπημένα παιχνίδια των οπαδώντα οποία διαθέτουν συναρπαστικούς μηχανισμούς εμπλοκής στο παιχνίδι (GEM) θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Inbet. Αυτοί οι τίτλοι περιλαμβάνουν τα Valley of the Gods, Christmas Plaza DoubleMax, καθώς και Neon Villians DoubleMax.

Εκτός από τα εσωτερικά παιχνίδια, ο κορυφαίος εκδότης διαδικτυακών παιχνιδιών επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει τίτλους από τη γκάμα των διαδικτυακών παιχνιδιών του. YG Masters. Συνολικά, αυτά τα συναρπαστικά, ελκυστικά και υψηλής ποιότητας παιχνίδια θα ενισχύσουν σημαντικά την προσφορά του τοπικού φορέα εκμετάλλευσης.

Ταυτόχρονα, η συνεργασία αυτή επεκτείνει την παρουσία της Yggdrasil στην αγορά ρυθμιζόμενων τυχερών παιχνιδιών. στις οργανωμένες αγορές τυχερών παιχνιδιών στη Γηραιά Ήπειρο. Οι λεπτομέρειες της πρόσφατης συνεργασίας με την Inbet στη Βουλγαρία έρχονται αμέσως μετά την έναρξη της Enchanted WatersΤο Enchanted Waters είναι ένας νέος κουλοχέρης με θέμα την περιπέτεια από την Yggdrasil, που προσφέρει 96% RTP, καθώς και συναρπαστικές και ανταμείβοντας λειτουργίες.

Η συμφωνία περιεχομένου φέρνει ενθουσιασμό στην Inbet και την Yggdrasil

Tihomir DyakovChief Commercial Officer της Inbet, επιβεβαίωσε ότι η συνεργασία με την Yggdrasil σηματοδοτεί μια συναρπαστική στιγμή για την εταιρεία. Μίλησε για την εμπειρία της Yggdrasil στα τυχερά παιχνίδια. Την ισχυρή παρουσία της Yggdrasil στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών. και αναγνώρισε τα ελκυστικά παιχνίδια που προσφέρει ο πάροχος. Τέλος, ο κ. Dyakov υπογράμμισε τα εξής: “Η εταιρεία έχει την ικανότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες της και να παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλους τους πελάτες: “Από κλασικούς τίτλους έως σύγχρονους, προωθημένους μηχανισμούς, ο προμηθευτής προσφέρει πρώτης τάξεως τίτλους και ανυπομονούμε για αυτή τη σχέση”.

Η Yggdrasil είναι υπερήφανη για την ιστορία και την αριστεία της και είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε ο πρώτος της συνεργάτης στη Βουλγαρία.

Tihomir Dyakov, επικεφαλής των εμπορικών δραστηριοτήτων της Inbet

Andrew PeglerΕπικεφαλής των εμπορικών δραστηριοτήτων της Yggdrasil, πρόσθεσε ότι η εταιρεία ήταν ευτυχής που είδε τα παιχνίδια της να κάνουν το ντεμπούτο τους στη Βουλγαρία με την εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Inbet. Εμπιστευτική και δημοφιλής στην περιοχή. Μίλησε για την πρώτη παρτίδα παιχνιδιών που θα προσφέρει η Yggdrasil, προβλέποντας ότι θα τύχουν καλής υποδοχής από την αγορά της χώρας. Τέλος, δήλωσε ότι η Inbet θα παρέχει πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές στιγμές για τους πελάτες της μόλις ξεκινήσουν περισσότερα παιχνίδια.