Η ZEAL εγκαινιάζει online παιχνίδια στη Γερμανία μέσω των LOTTO24 και Tipp24

Διαδικτυακός μεσίτης λοταρίας Zeal Network SE ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δραστηριότητές της στη Γερμανία επεκτάθηκαν στο iGaming μετά την έναρξη των online παιχνιδιών στους ιστότοπους της εταιρείας.

Επέκταση του επιχειρηματικού μοντέλου και της βάσης εσόδων

Η εισαγωγή των online τυχερών παιχνιδιών στο LOTTO24 και Tipp24 ιστοσελίδες που διαχειρίζεται ZEAL’s θυγατρική, LOTTO24 AGπροσφέρει στον πάροχο παιχνιδιών λοταρίας με έδρα τη Γερμανία την ευκαιρία να επεκτείνει το επιχειρηματικό του μοντέλο πέρα από τη διαμεσολάβηση λαχείων και να αυξήσει τη βάση εσόδων του. Η ZEAL απέκτησε την LOTTO24 AG το 2019.

Helmut BeckerΔιευθύνων Σύμβουλος της ZEAL, σχολίασε την είσοδο σε αυτό το νέο τμήμα της αγοράς, τονίζοντας ότι η άδεια που απέκτησε πρόσφατα η ZEAL στη Γερμανία της δίνει την ευκαιρία να “δημιουργήσει εντελώς νέες εμπειρίες παιχνιδιού” και να αποκομίσει τους καρπούς της επένδυσής της στον τομέα.

“Η εστίαση της ZEAL παραμένει ξεκάθαρα στη διαδικτυακή μεσιτεία λαχείων”, δήλωσε ο Becker, εξηγώντας ότι η νέα είσοδος στον τομέα του iGaming δίνει στην εταιρεία “έναν ακόμη τομέα προϊόντων που αναμένεται να γίνει γρήγορα σημαντικός”.

Η ZEAL έλαβε άδεια λειτουργίας διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών από τη νέα ομοσπονδιακή ρυθμιστική αρχή τυχερών παιχνιδιών της Γερμανίας, την κοινή αρχή των ομοσπονδιακών κρατιδίων (GGL)Οι online παίκτες μπορούν πλέον να επωφεληθούν από τη διεθνή εμπειρία της εταιρείας στα online τυχερά παιχνίδια και τα αποδεδειγμένα πρότυπα ασφαλείας.

Πάροχος παιχνιδιών τρίτου μέρους

Εδώ και αρκετό καιρό, το χαρτοφυλάκιο online παιχνιδιών της ZEAL ήταν διαθέσιμο μέσω μιας άλλης θυγατρικής της, ZEAL Instant GamesΗ ZEAL σχεδιάζει τώρα να συνεχίσει να αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιό της, φτάνοντας τα 200 παιχνίδια μέχρι το τέλος του έτους.

Εκτός από την ελκυστική γκάμα παιχνιδιών που βοηθά τη νόμιμη αγορά τυχερών παιχνιδιών να διοχετεύσει τους Γερμανούς πελάτες, η ZEAL βλέπει τον εαυτό της ως σημαντικό παίκτη στην αγορά νόμιμων τυχερών παιχνιδιών. pioneer στον τομέα της προστασίας των παικτών και της πρόληψης του εθισμού, αξιοποιώντας τη δύναμη ορισμένων από τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη (AI).

“Γνωρίζουμε τον κίνδυνο εθισμού των παικτών”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ZEAL Instant Games, Julian Tietzο οποίος τονίζει ότι στόχος της εταιρείας είναι “να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο νόμιμων και ασφαλών τυχερών παιχνιδιών και τίποτα άλλο- είτε πρόκειται για λοταρίες είτε για online τυχερά παιχνίδια”.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η ZEAL υπερβαίνει “τις κανονιστικές απαιτήσεις για τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια”. [to] εργάζεται με καινοτόμες εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, μεταξύ άλλων, για να μεγιστοποιήσει την ασφάλεια” των παικτών της, εξήγησε ο Tietz.

Η ZEAL ιδρύθηκε το 1999 στη Γερμανία ως Tipp24 και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της ως εθνικός μεσίτης λαχείων. Το 2014, η εταιρεία άλλαξε την επωνυμία της σε Zeal Network SE.

Επί του παρόντος, τα προϊόντα της ZEAL περιλαμβάνουν τα LOTTO 6aus49, Spiel 77, Super 6, Eurojackpot, GlücksSpirale, λέσχες λοταρίας, Κίνο, Deutsche Fernsehlotterie, Scratch Games, Deutsche Traumhauslotterie και freiheit+.