Οι οικονομικές δυσκολίες των Zolciak και Biermann οφείλονται στον εθισμό τους στον τζόγο

Αστέρια της ριάλιτι τηλεόρασης Kim Zolciak και Kroy Biermann αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες, με αυξανόμενα χρέη και επικείμενη κατάσχεση της έπαυλής τους στη Γεωργία, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο Biermann.

Τα χρέη της Kim Zolciak και του Kroy Biermann αυξάνονται εν μέσω προβλημάτων με την εφορία

Σε έγγραφα που κατατέθηκαν στην Superior Court of Fulton County, Biermann38, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι οφείλει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Προσόδων (IRS) πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε απλήρωτους φόρους που χρονολογούνται από το 2013, το 2017 και το 2018. Αυτή η σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί σε άλλα απλήρωτα χρέη, συμπεριλαμβανομένου ενός χρέους 400.000 δολαρίων. από την BMW Financial και 100.000 δολάρια σε εκκρεμότητα από Capital One/Saks. Επιπλέον, ο Biermann ανέφερε μια αγωγή που απαιτεί την αποπληρωμή μιας πιστωτικής γραμμής που είχε εκδοθεί από μια εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης. καζίνο στις Μπαχάμεςγεγονός που επιδείνωσε περαιτέρω τις οικονομικές τους δυσκολίες.

Το κύριο μέλημα του ζευγαριού είναι η συζυγική τους κατοικία, μια έπαυλη 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο Alpharetta, Georgia. Ο κ. Biermann φοβάται ότι βρίσκονται στα πρόθυρα κατάσχεσης για δεύτερη φορά λόγω της αδυναμίας τους να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Έχει ζητήσει από τα δικαστήρια να του επιτρέψουν να πουλήσει το ακίνητο για να αποφύγει την κατάσχεση, λέγοντας ότι είναι το μοναδικό περιουσιακό τους στοιχείο.

Σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση προστίθενται τα εξής τέσσερα ανήλικα παιδιά που διαμένουν μαζί τους. Η Biermann κατέθεσε αίτηση με την οποία ζητούσε τον διορισμό δικαστικού συμπαραστάτη για την προστασία της ευημερίας των παιδιών, αναφέροντας ότι η τρέχουσα τοξικότητα στο σπίτι τους είναι επιζήμια για την ψυχική και συναισθηματική τους υγεία.

Ο εθισμός στον τζόγο διέλυσε τον γάμο της Zolciak και της Biermann

Αυτό οικονομική αναταραχή δεν ήταν η πρώτη αποτυχία για το ζευγάρι. Στην πραγματικότητα, το Οκτώβριος 2022Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τους στην Τζόρτζια κατασχέθηκε αφού δεν κατάφερε να αποπληρώσει δάνειο 300.000 δολαρίων που είχε λάβει για το ακίνητο. Αν και κατάφεραν να αποφύγουν τον πλειστηριασμό χάρη σε μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής, τα προβλήματά τους συνέχισαν να επιδεινώνονται.

Τα οικονομικά τους προβλήματα επιδεινώθηκαν τον Μάιο, όταν αποκαλύφθηκε ότι χρωστούσαν 1,1 εκατομμύρια σε φόρους, τόκους και πρόστιμα κατά την IRS. Επιπλέον, θα όφειλαν στην Πολιτεία της Γεωργίας 15.000 δολάρια για το 2018. Αυτές οι οικονομικές δυσκολίες επιβάρυναν τον γάμο τους, με αποτέλεσμα να καταθέσουν αίτηση διαζυγίου για πρώτη φορά τον Μάιο.

Εν μέσω των δημόσιων κατηγοριών και αποκαλύψεων του Kim’s gambling problemΣυμφιλιώθηκαν και απέσυραν την αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο. Ωστόσο, η συμφιλίωση ήταν βραχύβια, καθώς η Biermann κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για δεύτερη φορά τον Αύγουστο, δηλώνοντας ότι ο γάμος τους δεν ήταν επιδιορθώσιμος. Ζήτησε επίσης την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων ανήλικων παιδιών τους, καθώς και τη συνέχιση της επιμέλειας των θυγατέρων της Κιμ, τις οποίες υιοθέτησε νόμιμα το 2013.