Ο παίκτης της Betway κερδίζει 13,5 εκατομμύρια ευρώ παγκόσμιο προοδευτικό τζάκποτ.

Κορυφαίος πάροχος καινοτόμου περιεχομένου iGaming, με πάνω από 1000 αποκλειστικά παιχνίδια, a ρεκόρ προοδευτικό δίκτυο τζάκποτκαι 36 αποκλειστικά στούντιο, Παγκόσμιοι Αγώνεςανακοίνωσε ότι η παραμονή των Χριστουγέννων ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για μια ομάδα παικτών. Betway παίκτης.

Ένας πάροχος που φιλοξενεί ένα premium κανάλι διανομής που εξυπηρετεί περισσότερους από 900 παγκόσμιες μάρκες παιχνιδιών ανέφερε ότι ο τυχερός παίκτης κέρδισε ένα προοδευτικό τζάκποτ ύψους 13,5 εκατομμυρίων ευρώ (14,7 εκατομμύρια δολάρια) στο Βιβλίο του Mega Moolah.

Η είδηση αυτή έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του προμηθευτή WowPot προοδευτικό τζάκποτ! έχει επίσης χτυπηθεί στο Wheel of Wishes στο 20 Δεκεμβρίου 2023.

Το Το €38,461,200.95 τζάκποτ ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ νίκης του online τζάκποτ των 19,4 εκατομμύρια (21,1 εκατομμύρια δολάρια) Παιχνίδια Το παγκόσμιο προοδευτικό τζάκποτ κέρδισε Mega Moolahνα γίνει το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδηθεί ποτέ σε διαδικτυακό κουλοχέρη.

Τον Ιούλιο, η Games Global εγκαινίασε το King Millions, ένα δικτυακό τζάκποτ με έπαθλα που ξεπερνούν τα 100.000 ευρώ. 33 εκατομμύρια δολάρια brand.

Ένα τυχερό στοίχημα των €20 ($21,8)

Ο νικητής χρειαζόταν μόνο ένα 20 ($21.6) στοίχημα στο παιχνίδι για να κερδίσετε το μεγάλο προοδευτικό τζάκποτ.

Το Book of Mega Moolah είναι ένα από τα νεότερα παιχνίδια της Games Global. Mega Moolah προοδευτικό τζάκποτ.

Η δημοτικότητα και η απήχηση του κουλοχέρη έχει αυξηθεί σταθερά από τότε που κυκλοφόρησε από τους φορείς εκμετάλλευσης μόλις πριν από τρεις μήνες, με τους περισσότερους παίκτες να απολαμβάνουν το μαγευτικό μείγμα μεταξύ της διαχρονικής εμπειρίας Mega Moolah και της τυπικής φόρμουλας “book of”.

Τώρα, η νέα οκταψήφια πληρωμή θα πρέπει να βοηθήσει το παιχνίδι να ξεχωρίσει στο ευέλικτο χαρτοφυλάκιο των κουλοχέρηδων τζάκποτ της Games Global.

Το κέρδος είναι το το όγδοο μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των online κουλοχέρηδων, με πολλά άλλα μεγάλα κέρδη πολλών εκατομμυρίων ευρώ που απονεμήθηκαν στους παίκτες στο δίκτυο προοδευτικών τζάκποτ της Games Global.

Η Betway “χάρηκε” που είδε νέο πελάτη να κερδίζει τζακπότ πολλών εκατομμυρίων ευρώ

Η δέσμευση της Betway να προσφέρει ψυχαγωγία αιχμής στους πελάτες της έχει υποστηριχθεί επαρκώς από την ικανότητα του Mega Moolah να προσφέρει σημαντικά κέρδη και συναρπαστικό παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια.

Στο Οκτώβριος 2015ένας άλλος παίκτης της Betway στο Ηνωμένο Βασίλειο κέρδισε ένα 17,8 εκατομμύρια (19,4 εκατομμύρια δολάρια) στο Mega Moolah.

Σχολιάζοντας την είδηση της τελευταίας νίκης, Anthony Werkman, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Betwayεξέφρασε τη χαρά του που είδε για άλλη μια φορά έναν παίκτη του “να κερδίζει ένα εκπληκτικό τζακ ποτ πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για άλλη μια φορά στο Mega Moolah, έναν από τους πιο δημοφιλείς τίτλους μας”.

Ο Werkman ανέφερε επίσης το προηγούμενο Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για το “μεγαλύτερο κέρδος σε διαδικτυακό κουλοχέρη”, ενισχύοντας παράλληλα τη δέσμευσή της να προσφέρει νέα, ελκυστικά και ευέλικτα προϊόντα σε συνεργασία με την Games Global.

Ιστοσελίδα της Games Global διευθυντής προϊόντος, Andy Boothβρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τον απόλυτο ενθουσιασμό του για την είδηση του τελευταίου νικηφόρου πειράματος που έλαβε χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων, συγχαίροντας παράλληλα τον νικητή και εκφράζοντας την επιθυμία του να κάνει περισσότερους νικητές στο μέλλον.

Το 2023, το φημισμένο δίκτυο προοδευτικών τζάκποτ της Games Global καυχιόταν για το ποσό των νέο κέρδος κάθε 10 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο.

Στο ΔεκέμβριοςΗ εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με το Nailed It! Games για την παγκόσμια κυκλοφορία του Cosmic Coinsένας νέος κουλοχέρης με τον Epic Strike Mechanism τιμή Μηχανές ρετρό AWP.

Τον ίδιο μήνα, η Games Global ανακοίνωσε την επέκταση της υφιστάμενης στρατηγικής συμφωνίας με την Betsson Group.