Τα έσοδα από τα τυχερά παιχνίδια των φυλών φτάνουν τα 40,9 δισεκατομμύρια δολάρια στην τελευταία έκθεση της NIGC

Τα αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2022 έφθασαν τα 40,9 δισ. δολάρια σε συνολικά ακαθάριστα έσοδα από τυχερά παιχνίδια, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 4,9% σε σχέση με το οικονομικό έτος 2021. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν από την Πρόεδρος E. Sequoyah Simermeyer και Αντιπρόεδρος Jeannie Hovland ο οποίος τόνισε τη συνεχή δυναμική του τομέα και τις δυνατότητες μελλοντικής ανάπτυξης.

Η NIGC παρουσιάζει τα αποτελέσματα και την ανάπτυξη του GGR

Το NIGC ωστόσο, προειδοποίησε να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα όταν συγκρίνουμε περιφερειακά αποτελέσματα. Η ρυθμιστική αρχή δήλωσε ότι πολλοί παράγοντες θα μπορούσαν ενδεχομένως να επηρεάσουν τις ετήσιες επιδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης νέων επιχειρήσεων τυχερών παιχνιδιών, των ανακαινίσεων και των αλλαγών στη συμπεριφορά των παικτών. Η επέκταση των υφιστάμενων επιχειρήσεων.καθώς και το προσωρινό ή μόνιμο κλείσιμο κ.λπ.

Ταυτόχρονα, αυτός ο κύκλος εργασιών ρεκόρ καταδεικνύει την ικανότητα των φυλετικών φορέων εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών να αντέχουν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες και να συνεχίζουν να δημιουργούν αξία για τις αντίστοιχες κοινότητές τους. Ο κ. Simermeyer εξήγησε τη συνεχιζόμενη επιτυχία αυτών των επιχειρήσεων:

Σε ολόκληρη τη χώρα των Ινδιάνων, οι φυλές επιδιώκουν την οικονομική βιωσιμότητα μέσω των τυχερών παιχνιδιών βασιζόμενες στην ισχυρή ρυθμιστική φήμη για την οποία είναι γνωστά τα ινδιάνικα τυχερά παιχνίδια και η οποία είναι ακόμη καλύτερη όταν υποστηρίζεται από αποτελεσματικά και αποδοτικά μέτρα.

Ο Hovland ήταν επίσης ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, λέγοντας: “Οι φυλές των ινδιάνων είναι οι μεγαλύτερες φυλές που έχουν κατακτήσει την εξουσία. Το 55% όλων των φυλετικών εγκαταστάσεων τυχερών παιχνιδιών ανέφεραν ακαθάριστα έσοδα από τυχερά παιχνίδια ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων ή λιγότερο. Ωστόσο, σημείωσε ότι η επιτυχία των ινδιάνικων τυχερών παιχνιδιών έχει συχνά σημαντικά οφέλη για τις γύρω κοινότητες. Τα έσοδα που παράγονται επιτρέπουν στους φορείς εκμετάλλευσης τυχερών παιχνιδιών να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των ιθαγενών, κατέληξε ο Hovland.

Όλες οι περιφέρειες εκτός από μία παρουσιάζουν ετήσια αύξηση των αποτελεσμάτων

Σήμερα υπάρχουν 244 ομοσπονδιακά αναγνωρισμένες φυλές που δραστηριοποιούνται σε 29 πολιτείες. Το Sacramento Η περιοχή του Σακραμέντο είναι η μεγαλύτερη από πλευράς ακαθάριστων εσόδων από τυχερά παιχνίδια, με 11,9 δισεκατομμύρια δολάρια από 78 επιχειρήσεις κατά το οικονομικό έτος 2022. Η δεύτερη μεγαλύτερη περιοχή είναι η D.C. η οποία απέφερε επιπλέον 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστα έσοδα από τυχερά παιχνίδια για 41 επιχειρήσεις.

Το Σακραμέντο ήταν η μόνη περιφέρεια που σημείωσε μικρή περιφερειακή συρρίκνωση των αποτελεσμάτων, μειωμένη κατά 1,4%, ενώ όλες οι άλλες σημείωσαν καθαρή αύξηση μεταξύ του οικονομικού έτους 2021 και του οικονομικού έτους 2022. Το Φοίνιξ, το οποίο απέφερε ακαθάριστα έσοδα από τυχερά παιχνίδια ύψους 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το Π2012, κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση, κατά 15,7%.