Τα Max Megaways και Vegas Megaways της BTG εισέρχονται στην αγορά του Οντάριο

Big Time Gamingτο αυστραλιανό στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών που παρέχει στον κλάδο μοναδικούς τίτλους με καινοτόμους μηχανισμούς, πρόκειται να παρουσιάσει δύο από τα καλύτερα παιχνίδια του Megaways στους παίκτες στην καναδική επαρχία της Ontario.

Max Megaways και Vegas Megaways θα κάνουν και οι δύο το ντεμπούτο τους με μεγάλους φορείς εκμετάλλευσης στην επαρχία μέσω Evolution. Ο κατάλογος περιλαμβάνει Rush Street Interactive, 888και BetMGM. Την περασμένη εβδομάδα η Big Time Gaming και η Evolution εγκαινίασαν το Golden Catch στην Ευρωζώνη. ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

Η Evolution αναμένει ότι οι αγώνες θα είναι “ηχηρή επιτυχία στο Οντάριο”.

Ο διευθυντής πωλήσεων της Evolution για τη Βόρεια Αμερική, Jeff Millarσχολίασε την επιτυχία του Big Time Gaming, το οποίο έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο παίζονται οι κουλοχέρηδες με τους καινοτόμους μηχανισμούς του όλα αυτά τα χρόνια.

Εξήρε επίσης τα Max Megaways και Vegas Megaways, τα οποία έγιναν γρήγορα “τεράστιες επιτυχίες” όταν κυκλοφόρησαν σε άλλες αγορές της Ευρώπης. 2022 ενώ προβλέπει παρόμοια επιτυχία γι’ αυτούς στο Οντάριο χάρη στα εξαιρετικά μπόνους και τα χαρακτηριστικά τους που συνδυάζονται έξυπνα με την απλότητα.

Παράλληλα, Nik Robinson, CEO και ιδρυτής της Big Time Gamingμίλησε για τη θετική ανταπόκριση των κατοίκων του Οντάριο από τότε που το στούντιο άρχισε να κυκλοφορεί περιεχόμενο στην επαρχία πριν από μερικούς μήνες. Ο Robinson εξέφρασε επίσης τον ενθουσιασμό του για τους δύο τίτλους Megaways, οι οποίοι “ανεβάζουν τα πράγματα ένα σκαλί πιο ψηλά όσον αφορά την εμπλοκή και το gameplay” χάρη στους σούπερ μηχανισμούς που ενσωματώνουν.

The Megaways Mechanic είναι ένας ειδικός τυχαίος τροποποιητής στους κυλίνδρους που λειτουργεί αλλάζοντας τον αριθμό των νικηφόρων γραμμών σε μια νέα περιστροφή. Με άλλα λόγια, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν έως και 117.649 τρόπους να κερδίσετεσύμφωνα με τον στόχο του στούντιο να “προσφέρει σταθερά ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΕΡΔΟΥΣ”.

Στα μέσα Ιουνίου, ο προμηθευτής δημοσίευσε Big Bad Bisonένας νέος κουλοχέρης που ενσωματώνει τον ίδιο μηχανισμό.

Τι μπορούν να περιμένουν οι κάτοικοι του Οντάριο από τα Max Megaways και Vegas Megaways

Και τα δύο παιχνίδια προσφέρουν μια σειρά από έξυπνους και ελκυστικούς μηχανισμούς. Max Megaways περιγράφεται ως ένας κουλοχέρης εμπνευσμένος από τον Τζέιμς Μποντ με έναν μυστικό πράκτορα που πρέπει να διεισδύσει στο ηφαιστειακό νησί ενός υπερκακοποιού και να τον εμποδίσει να εκτοξεύσει έναν πύραυλο που απειλεί να μετατρέψει τον πλανήτη σε φλεγόμενο μάγμα.

Κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού, κάθε νέα σειρά και κάθε νέα αντίδραση μπορεί να ενεργοποιήσει ένα μπόνους, όπως Wild Bombs, Maximum Megaways, Vertical Wilds.ή Οριζόντια μπαλαντέρ. Το ειδικό Βελτιωμένη λειτουργία δωρεάν περιστροφών επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν τρεις πόρτες στη φωλιά του ηφαιστείου και να ανακαλύψουν τις Μπόνους δωρεάν περιστροφών.

Η συνέχεια του αρχικού κουλοχέρη Max Megaways, Max Megaways 2: Μια διαγαλαξιακή συνέχειαέχει ήδη φτάσει στο δίκτυο Evolution στο 19 Ιουλίου. Η γενική έναρξη ανακοινώθηκε για 26 Ιουλίου.

Στο Vegas MegawaysΟι παίκτες καλούνται να δοκιμάσουν ένα κομμάτι από τη ζουμερή, λαμπερή ζωή στο Λας Βέγκας. Μπορούν είτε να ενεργοποιήσουν ένα από τα τέσσερα μπόνους που είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού (Maximum Megaways, Wild Bomb, Vertical Wild, Horizontal Wild) ή να συναντήσετε το VIP Game για να καλύψει την διαφορά 50 δωρεάν περιστροφές.

Το παιχνίδι επιτρέπει επίσης στους παίκτες να συλλέγουν ειδικές συμβουλές VIP που θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κάνουν τις σωστές επιλογές.

Και τα δύο παιχνίδια περιλαμβάνουν Αγορά μπόνους και Win Exchange Οι λειτουργίες ανταλλαγής κερδών είναι για τους παίκτες που δεν μπορούν να περιμένουν να συμμετάσχουν στη δράση στους κυλίνδρους αγοράζοντας περιστροφές μπόνους ή ποντάροντας μεγάλα κέρδη για επιπλέον περιστροφές.

Την περασμένη εβδομάδα η Evolution δημοσίευσε την ενδιάμεση έκθεσή της για το πρώτο εξάμηνο του έτους, τονίζοντας την αύξηση των μετρήσεών της σε όλους τους τομείς.