Το Ίδρυμα MGM Resorts διανέμει 2,7 εκατομμύρια δολάρια σε άξιους σκοπούς

The MGM Resorts Foundationλειτουργεί από MGM ResortsΗ MGM Resorts, έχει ενισχύσει την αποστολή της να έχει θετικό αντίκτυπο σε μια σειρά κρίσιμων κοινωνικών ζητημάτων χρησιμοποιώντας το δίκτυο διανομής της. Ταμείο Κοινοτικών Επιχορηγήσεων για να δωρίσει σε άξιους σκοπούς και να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό. Το Ίδρυμα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο των φιλανθρωπικών προσπαθειών της MGM Resorts, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους να συνεισφέρουν στις φιλανθρωπικές οργανώσεις που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Οι εκπρόσωποι της MGM επέλεξαν άξιους τοπικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς

Η πρόσφατη απονομή της 2,7 εκατομμυρίων σε επιχορηγήσεις αποδεικνύουν τη συνεχή δέσμευση του Ιδρύματος να ενθαρρύνει τη θετική αλλαγή. Τα κεφάλαια αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση πιεστικών ζητημάτων όπως η έλλειψη στέγης, η βοήθεια βετεράνων και στρατιωτικών οικογενειών, η αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας, η προώθηση της εκπαίδευσης και η προώθηση πρωτοβουλιών υγείας και ευεξίας. Ένα τέτοιο τέτοια ποικιλία δικαιούχων υπογραμμίζει τη δέσμευση του Ιδρύματος για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων και τη δημιουργία διαρκούς αντίκτυπου.

Αυτός ο νέος γύρος επιχορηγήσεων επεκτάθηκε σε 107 άξιους οργανισμούς στη Βόρεια Αμερική, οι οποίοι δεσμεύονται να βελτιώσουν τις τοπικές τους κοινότητες. Φιλανθρωπία και συμμετοχή στα κοινά VP Maria Gatti εξήρε τη συμβολή των εργαζομένων της MGM Resorts, σημειώνοντας ότι η διαρκής δέσμευση και η γενναιοδωρία τους αποτελούν αξιοσημείωτο πλεονέκτημα για τις προσπάθειες του οργανισμού.

Σας ευχαριστούμε για τις δωρεές σας και, το σημαντικότερο, για την ενίσχυση της πίστης της εταιρείας μας στην επένδυση στις κοινότητές μας μέσω της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Maria GattiΑντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας και Κοινοτικής Συμμετοχής της MGM Resorts International

Οι εργαζόμενοι της MGM που εκπροσωπούν την περιοχή τους έχουν επιλέξει τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις ως πιθανούς αποδέκτες επιχορηγήσεων. Ο οργανισμός Συμβούλιο κοινοτικών επιχορηγήσεων οριστικοποίησε αυτές τις επιλογές, αποφασίζοντας ποιοι οργανισμοί θα λάβουν τις δωρεές και ολοκληρώνοντας τη διαδικασία επιχορήγησης. Η δέσμευση της MGM Resorts International να καλύψει όλα τα διοικητικά έξοδα σημαίνει ότι οι επιλεγμένοι οργανισμοί θα θα λάβουν το πλήρες ποσό της δωρεάςγεγονός που προάγει τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.

Το Ίδρυμα είναι αποδεδειγμένα μια καλή δύναμη

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, το Ίδρυμα MGM Resorts Foundation έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε επιδοτήσεις σε περισσότερες από 1.500 φιλανθρωπικές οργανώσεις. Αυτό το αξιοσημείωτο ορόσημο υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση του Ιδρύματος να κάνει τη διαφορά σε διάφορους τομείς, από την εκπαίδευση και την υγειονομική περίθαλψη μέχρι τις κοινωνικές υπηρεσίες και την κοινοτική ανάπτυξη.

Οι πρωτοβουλίες του Ιδρύματος υπερβαίνουν τις χρηματικές συνεισφορές. Ο αντίκτυπος αυτών των επιχορηγήσεων διαχέεται στις τοπικές κοινότητες, αγγίζοντας τις ζωές αμέτρητων ατόμων και οικογενειών. Αυτή η διαρκής υποστήριξη ενισχύει τη δέσμευση της MGM Resorts για το περιβάλλον. Εικόνα της μάρκας MGM Resorts και επιδεικνύει πραγματική δέσμευση για εταιρική κοινωνική ευθύνη και ενδυνάμωση της κοινότητας.

Συνεχίζοντας να επενδύει σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς μέσω του Community Grants Fund, το MGM Resorts Foundation ενισχύει τη φήμη του ως ηγέτη στην εταιρική φιλανθρωπία. Οι επιχορηγήσεις που χορηγούνται σε επιλεγμένους οργανισμούς θα οδηγήσουν αναμφίβολα σε απτές βελτιώσεις στις ζωές εκείνων που εξυπηρετούν, ενισχύοντας τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ως κινητήριας δύναμης για θετική αλλαγή στον κόσμο.