Το καρφώσατε! Η Games ανακοινώνει την παγκόσμια κυκλοφορία του Cosmic Coins

Η ανεξάρτητη, 2021-founded στούντιο παιχνιδιών με έδρα το Κρακοβία διοικείται από μια “ομάδα εμπειρογνωμόνων που επιθυμούν να βρίσκονται στην πρωτοπορία της βιομηχανίας κουλοχέρηδων με καινοτόμα προϊόντα”, Nailed It! Παιχνίδιαανακοίνωσε την κυκλοφορία του παγκόσμια έναρξη του Cosmic coins μέσω Games Global δίκτυοακολουθώντας το αποκλειστικό δελτίο τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου.

Το 5×3 Κουλοχέρης με 20 γραμμές πληρωμής είναι ένα ευχάριστο μείγμα από την τελευταία λέξη της τέχνης και της τεχνολογίας. Μηχανισμός Epic Strike ο οποίος επιτρέπει στους παίκτες να αυξάνουν σταδιακά την κλίμακα ανταμοιβής και το vintage στυλ του άλμπουμ. διασκέδαση με βραβεία (AWP) εκείνη την εποχή.

Επισκόπηση των μετρήσεων κοσμικών νομισμάτων

  • Γραμμές: 3
  • Πηνία : 5
  • Γραμμές πληρωμής : 20
  • Μεταβλητότητα : Μεσαία
  • Μέγιστος πολλαπλασιαστής : 2,000x
  • RTP : 96.24%
  • Συχνότητα πληκτρολόγησης : 39.75%
  • Ελάχιστο/Μέγιστο στοίχημα : 0.2-120
  • Ημερομηνία κυκλοφορίας : 4 Δεκεμβρίου 2023

Epic Strike, άμεσα χρηματικά έπαθλα και δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστές

Ο κουλοχέρης συνδυάζει έξυπνα σύγχρονους μηχανισμούς και χαρακτηριστικά του παιχνιδιού με κλασικά σύμβολα ATW το οποίο διαθέτει μια πλούσια πληθώρα εικονιδίων φρούτων, όπως κεράσια, μονό, διπλό και τριπλό εφτάρι, BARS και μοβ και πράσινους πολύτιμους λίθους.

Το σύμβολα χαμηλής αμοιβής αντιπροσωπεύονται από BARs, κεράσια και χρωματιστές πολύτιμες πέτρες, τα οποία πληρώνουν μεταξύ 0,25x και 1x και 0,50x και 3,25x το ποντάρισμα.

Οι τρεις διαφορετικοί τύποι επτά είναι σύμβολα υψηλής απόδοσης και μπορούν να δημιουργήσουν κέρδη έως και 2,50x και 37,50x το ποντάρισμα.

Οι παίκτες πρέπει να ταιριάξουν τρία σύμβολα για να κερδίσουν ένα βραβείο. Επισκεφθείτε το Σύμβολα Wild αντιπροσωπεύονται από διαμάντια και αντικαθιστούν τα άλλα σύμβολα που πληρώνουν σε νικηφόρους συνδυασμούς.

Τα μπαλαντέρ πληρώνουν επίσης. Οι παίκτες που κερδίζουν τρία μπαλαντέρ ανταμείβονται με 6,25 φορές το ποντάρισμά τους. Η απόκτηση ενός πλήρους συνδυασμού πέντε μπαλαντέρ θα αυξήσει τα κέρδη έως και 125x το ποντάρισμα.

Για να λάβετε ένα άμεσο χρηματικό έπαθλοΟι παίκτες πρέπει να παρακολουθούν προσεκτικά τα κοσμικά σύμβολα νομισμάτων και να τοποθετούν τουλάχιστον τρία από αυτά οπουδήποτε στους κυλίνδρους.

Όσο περισσότερα σύμβολα καταφέρετε να τοποθετήσετε, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνετε στη σκάλα των βραβείων χάρη στο Epic Strike μηχανισμό.

Εννέα κοσμικά νομίσματα θα οδηγήσουν σε μια τεράστια ανταμοιβή των 2,000x. Για να ενεργοποιήσετε το Γύρος δωρεάν περιστροφώνΧρειάζεστε τουλάχιστον τρία scatter. Η διασκέδαση ξεκινά με έναν τροχό που πρέπει να περιστρέψετε για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε. έως και 30 δωρεάν περιστροφές με πολλαπλασιαστή 3x.

Το μπόνους μπορεί να ενεργοποιηθεί εκ νέου με τη βοήθεια τριών επιπλέον scatter κατά τη διάρκεια του γύρου δωρεάν περιστροφών.

‘Δημιουργεί την προσδοκία ενός μεγάλου κέρδους σε κάθε περιστροφή’ κουλοχέρης.

Όπως το Nailed It! Games’ συνιδρυτής, Paweł Piotrowskiο μηχανισμός συλλογής νομισμάτων του παιχνιδιού “σας επιτρέπει να προβλέψετε ένα μεγάλο κέρδος” σε κάθε νέο γύρο, ενώ ο πολλαπλασιαστής του γύρου μπόνους αυξάνει τη συνολική δυνατότητα κέρδους.

Ο Piotrowski ήταν επίσης σίγουρος για τη δυνατότητα του κουλοχέρη να προσελκύσει όλους τους τύπους παικτών χάρη στον ενθουσιασμό που προσφέρει καθώς και στον ευχάριστο συνδυασμό “ρετρό και σύγχρονων στοιχείων” .

Στο Ιούλιοςτο στούντιο λάνσαρε τα Dog Days και CatPurry, ακολουθούμενα από Rainbow Burst στο Σεπτέμβριος και Reaper Supermatch στο Οκτώβριος.