Το 7777 Gaming θα παρουσιάσει 5 τίτλους και μια ιδέα τζάκποτ στη Σύνοδο Κορυφής SBC στη Βαρκελώνη

Η επόμενη συνάντηση της βιομηχανίας θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Σεπτεμβρίου και θα είναι μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις μέχρι σήμερα, υποδεχόμενη πάνω από 10.000 αντιπροσώπους και εκατοντάδες εταιρείες του κλάδου.

Η 7777 Gaming παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες και ιδέες της στη Βαρκελώνη

Η 7777 Gaming θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να παρουσιάσει πέντε από τους τίτλους της, συμπεριλαμβανομένης της νέας της ιδέας για το τζάκποτ και πολλά άλλα. Μεταξύ των νέων τίτλων που θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση είναι οι εξής επιλογές Book of the Thracians, Barbarian, Μετρητά 20, Τυχερό τριφύλλι, Mr. Luck Club 50, Mr Luck 10 Clubκαι Juicy Cash Jackpotτο οποίο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με πάνω από 120 ξεχωριστά παιχνίδια και ευκαιρίες.

7777 gaming CCO Elena Shaterova εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ευκαιρία αυτή και δήλωσε ότι όλη η εταιρεία είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής SBC στη Βαρκελώνη.

“Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε το σχεδιαστικό έργο της ομάδας μας και να επιδείξουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους”, δήλωσε η Shaterova, προσθέτοντας ότι η εταιρεία έχει την ευκαιρία να ανταποκριθεί στη ζήτηση της αγοράς και να “καλύψει ένα κενό περιεχομένου” στον τομέα.

Επί του παρόντος, η 7777 προσφέρει ήδη περισσότερα από 50 παιχνίδια με άδεια της εταιρείας Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών της ΜάλταςΌλα αυτά τα παιχνίδια παρουσιάζουν στους παίκτες ενδιαφέρουσες ιδέες και θέματα, με στόχο να κάνουν την εμπειρία πιο ικανοποιητική για όλους τους παίκτες.

Η 7777 gaming αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, ελπίζοντας να συνεχίσει την επέκτασή της σε μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της σε Ρουμανία με την Betano και την NetBet, και το Μαυροβούνιο, καθιερώνοντας τον άξονα της προς την Ανατολική Ευρώπη, αλλά ο πάροχος έχει επίσης στοχεύσει σε αγορές και δικαιοδοσίες πολύ πέρα από αυτές.

Για παράδειγμα, το 7777 gaming κινείται επίσης στις αγορές της Λατινικής Αμερικής, με τον πάροχο να συνεργάζεται πρόσφατα με κορυφαίες μάρκες τυχερών παιχνιδιών στη Χιλή, τη Βραζιλία, το Μεξικό και τον Ισημερινό, μεταξύ άλλων.