Το Bellagio Fountain Club της MGM θα προσφέρει εμπειρίες υψηλού επιπέδου κατά τη διάρκεια του F1 Las Vegas

MGM Resorts International έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την εμπειρία Bellagio Fountain Club θα προσφέρει κατά τη διάρκεια του F1 Heineken Silver Grand Prix του Λας Βέγκας. Ο σύλλογος θα βρεθεί στο επίκεντρο αυτού του πολυαναμενόμενου αγώνα και θα φιλοξενήσει μια εκδήλωση “Winner’s Stage”.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί από από τις 16 έως τις 18 ΝοεμβρίουΤο Heineken Silver Formula 1 Grand Prix of Las Vegas είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γεγονότα στο φετινό ημερολόγιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως ανακοίνωσε η MGM, το Bellagio Fountain Club θα φιλοξενήσει μια σειρά εκδηλώσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα.

Το Bellagio Fountain Club θα φέρει τους οπαδούς πιο κοντά στη δράση

Στο κλαμπ, οι οπαδοί θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τον αγώνα. Η MGM θα προσφέρει “μια πρωτοφανή εμπειρία θέασης Dolby Vision, που θα τροφοδοτείται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας”. Τηλεοράσεις LG OLED evo“Η MGM δήλωσε ότι οι τηλεοράσεις LG OLED evo θα “φέρουν τους οπαδούς ακόμα πιο κοντά στην πίστα”. Η MGM δήλωσε ότι η δράση θα ζωντανέψει στην οθόνη με ζωντανά, ζωηρά χρώματα, λεπτομέρειες αιχμής και εκθαμβωτική αντίθεση. Οκτώ οθόνες συνολικά θα διασφαλίσουν ότι κανένας επισκέπτης δεν θα χάσει ούτε ένα ρυθμό.

Το Bellagio Fountain Club θα προσφέρει επίσης εγγύτητα στην ίδια την πίστα από μια υπερυψωμένη θέση στην χαρακτηριστική λίμνη του καταλύματος. Η βεράντα του κλαμπ θα προσφέρει στους επισκέπτες ζωντανή θέα των αυτοκινήτων στη λεωφόρο Las Vegas Boulevard.

Το κλαμπ θα φιλοξενεί επίσης καλλιτέχνες από το χαρτοφυλάκιο ψυχαγωγίας της MGM Resorts, καθώς και μερικούς από τους κορυφαίους οδηγούς του αγώνα. σχόλια μετά τον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου. Σε αυτούς θα συμμετέχουν οι τρεις πρώτοι οδηγοί του αγώνα, οι οποίοι θα μοιραστούν τις σκέψεις τους για τον αγώνα με την κοινότητα.

Κορυφαίοι σεφ και Will ετοιμάζουν εκπληκτικά πειράματα

Επιπλέον, ο χώρος θα φιλοξενήσει διάσημους σεφ όπως ο σεφ και ανθρωπιστής José Andrés, η βραβευμένη διάσημη σεφ Christina Tosi, ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Alain Ducasse και ο Rainer Becker, ιδρυτής του διάσημου ιαπωνικού εστιατορίου izakaya του Λονδίνου, ZUMA.

Οι παραπάνω σεφ θα ενταχθούν σε ένα ρόστερ που περιλαμβάνει επίσης τους Mario Carbone, David Chang, Michael Mina, Masaharu Morimoto, Bryan & amp;amp; Michael Voltaggio και Jean-Georges Vongerichten.

Αυτή η εντυπωσιακή σύνθεση σεφ θα προσφέρει στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού απαράμιλλες επιλογές για φαγητό. Σύμφωνα με την MGM, οι σεφ θα εναλλάσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών ημερών του αγώνα F1, παρουσιάζοντας νέα μενού κάθε μέρα. Εν τω μεταξύ, μια ομάδα mixologists και διακοσμημένων sommeliers θα επανδρώνουν ένα ανοιχτό μπαρ.

Το MGM είναι υπερήφανο που φιλοξενεί τη σκηνή των νικητών

Andrew Lanzinoαντιπρόεδρος στρατηγικής εκδηλώσεων στο MGM Resorts, σχολίασε τις εμπειρίες που περιμένουν τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο κλαμπ.

Σχεδιάσαμε μια εμπειρία στο Bellagio Fountain Club που προσφέρει στους επισκέπτες το καλύτερο της F1 – από την απίστευτη θέα του αγώνα και τα εξαιρετικά φαγητά και ποτά, μέχρι την εκπληκτική ζωντανή εμπειρία Dolby Vision σε τηλεοράσεις LG OLED, μέχρι τη συνάντηση μετά τον αγώνα με τους νικητές.

Andrew Lanzino, αντιπρόεδρος στρατηγικής εκδηλώσεων σε όλη την πόλη, MGM Resorts International

Ο Lanzino κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η MGM είναι “απίστευτα τιμημένη” που φιλοξενεί το στάδιο των νικητών του F1 Heineken Silver Grand Prix of Las Vegas.

Το Bellagio Fountain Club θα ανοίξει τις πόρτες του στις 6 το απόγευμα και τις τρεις ημέρες των αγώνων.