Το FSB ενισχύει την πλατφόρμα iGaming με περιεχόμενο SPRIBE

Ως αποτέλεσμα, SPRIBE’s μπορεί να αναπτυχθεί μέσω της πλατφόρμας iGaming της FSB, δίνοντας στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης πρόσβαση σε κορυφαία παιχνίδια της αγοράς και αγαπημένα παιχνίδια των παικτών.

Η FSB πετάει με το Aviator της SPRIBE

Τα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα στην FSB και στους συνεργαζόμενους φορείς εκμετάλλευσης περιλαμβάνουν AviatorΤο Aviator είναι ένα αναγνωρισμένο και εξαιρετικά καινοτόμο παιχνίδι που έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες βιώνουν τα προϊόντα iGaming. Το Aviator βασίζεται στην έννοια του παιχνιδιού συντριβής, το οποίο επιτρέπει στους παίκτες να αποφασίσουν πότε θα αποχωρήσουν από μια σειρά.

Όσο περισσότερο παραμένουν, τόσο υψηλότερος είναι ο πολλαπλασιαστής, αλλά υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να συντριβεί το κινούμενο αεροπλάνο του παιχνιδιού και οι παίκτες να χάσουν το αρχικό τους στοίχημα και όλους τους πολλαπλασιαστές που συνδέονται με αυτό.

Η συντριβή συμβαίνει σε μια τυχαία στιγμή, χωρίς ιδιαίτερο προκαθορισμό, όπως η γεννήτρια τυχαίων αριθμών σε ένα παραδοσιακό παιχνίδι κουλοχέρη. Η FSB έχει αναπτυχθεί ταχύτατα με κορυφαίες μάρκες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας αυτή τη συνεργασία με SPRIBE Η σημασία της επιχειρηματικής ολοκλήρωσης είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες επιδιώκουν να εδραιώσουν το αντίστοιχο αποτύπωμά τους.

FSB – Επικεφαλής της ολοκλήρωσης του καζίνο Brendan Courtney εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσθήκη του εξαιρετικού καταλόγου παιχνιδιών της SPRIBE στην συνεχώς αναπτυσσόμενη και βελτιούμενη πλατφόρμα συγκέντρωσης της FSB. Η FSB έχει κάνει πολλά μεγάλα βήματα προς τα εμπρός φέτος, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης της εκκίνησης στη Βόρεια Αμερική, μια σημαντική αγορά iGaming για τους παρόχους που επιθυμούν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

“Το παιχνίδι συντριβής Aviator της SPRIBE έχει αναβαθμίσει την καθημερινή εμπειρία παιχνιδιού και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να προσφέρουμε στο αυξανόμενο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο συνεργατών μας και στους παίκτες τους”, δήλωσε ο Courtney, σίγουρος για την επιτυχία της συνεργασίας.

Χτίζοντας ένα χαρτοφυλάκιο που να είναι ανθεκτικό στο μέλλον

Διευθυντής πωλήσεων της SPRIBE Giorgi Tsutskiridze ήταν επίσης ευτυχής που είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το προϊόν Aviator, μεταξύ άλλων, στο τεράστιο δίκτυο των χειριστών της FSB και στο κοινό τους.

Ο Tsutskiridze εξήρε την παγκόσμια επιτυχία του προϊόντος Aviator και δήλωσε ότι η επιτυχία αυτή θα συνεχιστεί αναμφίβολα με τη βοήθεια της FSB. Αυτό αποτελεί μέρος της φιλόδοξης παγκόσμιας επέκτασης της FSB, η οποία θα ωφελήσει και την SPRIBE ως νέο συνεργάτη.

Η πλατφόρμα εγκρίθηκε πρόσφατα από την Gaming Laboratories International (GLI) για να λανσάρει προϊόντα στη Νότια Αφρική, ανοίγοντας μια σημαντική νέα ευκαιρία στην αγορά για τον πάροχο της πλατφόρμας, τους συνεργαζόμενους προμηθευτές και τους φορείς εκμετάλλευσης.