Το Gaming Corps προσφέρει το δικό του κλασικό μπακαρά

Η Gaming Corps έχει τώρα ακόμη περισσότερες εμπειρίες να προσφέρει στους παίκτες και προσφέρει στους συνεργάτες της νέες οπτικές γωνίες για τα χαρτοφυλάκια τους στο iGaming. Το λανσάρισμα του Baccarat από τον Σουηδό προγραμματιστή βασίζεται σε μια πολύ απλή ιδέα χωρίς πρόσθετα οφέλη.

Το νέο προϊόν συμπληρώνει την προσφορά της Gaming Corps

Το παιχνίδι ακολουθεί το βασικό μοτίβο της κλασικής έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει ένα στοίχημα παίκτη και ένα στοίχημα τράπεζας, που είναι οι δύο δυνατές επιλογές στοιχηματισμού. Στο Μπακαρά, ο στόχος είναι να μαντέψετε ποιο από τα δύο είδη στοιχήματος θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να ποντάρετε στο στοίχημα του παίκτη απλώς και μόνο επειδή είστε “τζογαδόρος”. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να επιλέξετε έναν από τους δύο τύπους στοιχημάτων με βάση το ποιος πιστεύετε ότι θα έχει καλύτερο φύλλο. Η Gaming Corps έχει λανσάρει μια σειρά από επιτυχημένα παιχνίδια τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, με το Μπακαρά να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Σχολιάζοντας τη νέα έκδοση, ο COO της εταιρείας Alex Lorimer δηλώθηκε:

Ήταν το ένα λανσάρισμα παιχνιδιού μετά το άλλο στο Gaming Corps, και θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μας για την παραγωγή ενός παιχνιδιού που οι παίκτες με πάθος για τα παραδοσιακά παιχνίδια καζίνο σίγουρα θα απολαύσουν.

Alex Lorimer, διευθύνων σύμβουλος της Gaming Corps

Η ίδια η εταιρεία υπερβαίνει κατά πολύ το μπακαρά ή τα επιτραπέζια παιχνίδια. Υπάρχουν και άλλες κάθετες περιοχές όπως η συντριβή και το ορυχείο, καθώς και τα φρουτάκια. Η ιδέα κάθε σχεδίου που προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο της Gaming Corps, εξηγεί ο Lorimer, είναι να προσθέσει μια νέα εμπειρία και ευκαιρία για τους παίκτες.

Η Gaming Corps έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες μια σειρά από εξαιρετικούς τίτλους, όπως το Jokers Stick and Spin, το Luke E. Chance, Book of Luck, Coin Miner 2, Raging Zeus Mines, και ειλικρινά, πολλά άλλα.

Εξασφάλιση της ανάπτυξης του εμπορικού σήματος μέσω της γεωγραφικής κάλυψης

Η Gaming Corps έχει επίσης κινηθεί γρήγορα στο χώρο του iGaming τους τελευταίους μήνες. Η εταιρεία κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια B2B, στο πλαίσιο της επαναρρύθμισης του καθεστώτος αδειοδότησης της χώρας που θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούλιο.

Εν τω μεταξύ, η εταιρεία έχει επίσης διπλασιάσει τις προσπάθειές της για να διασφαλίσει ότι το περιεχόμενό της είναι προσβάσιμο σε ένα ευρύτερο κοινό. Για το σκοπό αυτό, συνεργάστηκε με την QTech Games, έναν συγκεντρωτή που επικεντρώνεται στις αναδυόμενες αγορές της Ασίας. Τέλος, η Gaming Corps έχει συνεργαστεί με την Coolbet για την έγχυση περιεχομένου από έναν μόνο χειριστή.