Το Kick αντιμετωπίζει θέματα περιεχομένου τυχερών παιχνιδιών και view-botting με νέα ενημέρωση

Συνιδρυτής Ed Craven ανακοίνωσε πρόσφατα μια σειρά από ενημερώσεις με στόχο τη διατήρηση ενός δίκαιου τοπίου για τους δημιουργούς και την προστασία των χρηστών από πιθανή χειραγώγηση.

Ο συνιδρυτής της Kick αναγνωρίζει το πρόβλημα του botting στο View και παρουσιάζει μέτρα προστασίας

Από την έναρξή του στα τέλη του 2022, Kick έχει σημειώσει αξιοσημείωτη ανάπτυξη, αλλά αυτή η επιτυχία συνοδεύτηκε από ισχυρισμούς για botting προβολής, οι οποίοι αμαύρωσαν τη φήμη της πλατφόρμας. Για να το καταπολεμήσει αυτό, ο Craven δήλωσε ότι η Kick θα αναπτύξει πρόσθετη προστασία του αριθμού προβολών. Αυτό το μέτρο θα πρέπει να καταστήσει δυνατή την καταπολέμηση της χειραγώγησης του αριθμού των προβολών και να επιλύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με τα ρομπότ συνομιλίας και παρακολούθησης. Υπογράμμισε τη δέσμευση της πλατφόρμας για τη δημιουργία ενός δίκαιου περιβάλλοντος για τους δημιουργούς περιεχομένου και διαβεβαίωσε την κοινότητα για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξή της.

Σε ένα πρόσφατο νήμα στο Twitter, Craven αναγνώρισε ανοιχτά την ύπαρξη view botting και την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα κατά μέτωπο. Αυτά τα ζητήματα αποτέλεσαν μήλον της έριδος μεταξύ δημιουργών και θεατών, οδηγώντας σε σκεπτικισμό σχετικά με τη νομιμότητα της δημοτικότητας ορισμένων streamers. Με την εισαγωγή της προστασίας του αριθμού προβολών, η Kick επιδιώκει να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην πλατφόρμα της.

Ο συνιδρυτής επιβεβαίωσε επίσης τη σύνδεση μεταξύ της πλατφόρμας και του κόσμου του τζόγου. Kick είναι συνιδιοκτησία της Enjeuένας ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση που βασίζεται σε κρυπτονομίσματα. Σε απάντηση στις ανησυχίες σχετικά με το υπερβολικό περιεχόμενο τυχερών παιχνιδιών, η Craven ανακοίνωσε ότι η Kick θα αφαιρέσει την “περιττή έκθεση” σε πληροφορίες για τα τυχερά παιχνίδια. περιεχόμενο που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια στις φόρμουλες που προτείνουν.

Το Kick εισάγει επιλογή εναλλαγής για ροές τυχερών παιχνιδιών

Επίσης, Kick δίνει τώρα στους χρήστες του μεγαλύτερο έλεγχο της εμπειρίας προβολής τους. Η πλατφόρμα εισήγαγε μια επιλογή εναλλαγής που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν αν θέλουν να βλέπουν ροές τυχερών παιχνιδιών κατά την περιήγηση στα κανάλια του ιστότοπου. Αυτό δίνει στους χρήστες περισσότερο έλεγχο στην εμπειρία προβολής τους. χρήστες τη δυνατότητα να αφαιρούν ροές που σχετίζονται με τυχερά παιχνίδια και υδρομασάζ. από τη συνιστώμενη ροή και τα αποτελέσματα αναζήτησης, βελτιώνοντας την εμπειρία προβολής τους.

KickΗ δέσμευση της Kick να είναι φιλική προς τους streamers έχει προσελκύσει streamers υψηλού προφίλ, όπως οι Trainwreck και xQc, να μεταπηδήσουν από άλλες πλατφόρμες. Η πλατφόρμα προσφέρει μια πιο γενναιόδωρη κατανομή εσόδων από τους ανταγωνιστές της, με ένα 95/5 για τους συνδρομητές που πληρώνουν, σε αντίθεση με το 50/50 του Twitch και το 70/30 του YouTube. Η Kick υποστηρίζει επίσης τους streamers της, πληρώνοντάς τους ωριαία επιδόματα με βάση διάφορα κριτήρια, όπως ο αριθμός των θεατών, ο αριθμός των ωρών streaming και το CPM.

Kick απαγορεύτηκε στην Ελλάδα λόγω των χαλαρών πολιτικών της σχετικά με το περιεχόμενο των τυχερών παιχνιδιών, με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να μπει στη μαύρη λίστα της Ρυθμιστικής Αρχής Χρηματοπιστωτικών Αγορών. Ελληνική Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών. Με την τελευταία ενημέρωση της Kick σχετικά με τις ροές των παιχνιδιών, η Επιτροπή ίσως χρειαστεί να επανεξετάσει την απόφασή της.