Το Platipus προστίθεται στα χιλιάδες παιχνίδια της NetBet

Ο κορυφαίος φορέας εκμετάλλευσης συνεργάστηκε με την Platipusένα καθιερωμένο στούντιο και προγραμματιστής περιεχομένου online κουλοχέρηδων. 5.000 παιχνίδια. Η Platipus ιδρύθηκε το 2014 και είναι ένα από τα πιο παραγωγικά στούντιο στον τομέα του iGaming.

Η NetBet προσθέτει παιχνίδια της Platipus στη βιβλιοθήκη της

Η εταιρεία έχει αναπτύξει πάνω από 150 τίτλουςσυμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως Chilli Fiesta, Royal Lotus, Wild Spinκαι πολλά άλλα. Η NetBet είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει αυτή τη συνεργασία, καθώς μας επιτρέπει να προσθέσουμε και πάλι ποικιλία στη συνεχώς βελτιούμενη και αυξανόμενη βιβλιοθήκη τίτλων μας.

Σχολιάζοντας την ευκαιρία αυτή, η NetBet PR Claudia Georgevici δήλωσε ότι η εταιρεία της προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες που θα έχουν απήχηση στους παίκτες που αποτελούν μέρος της αυξανόμενης κοινότητας του φορέα εκμετάλλευσης.

Η NetBet είναι στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών εδώ και 20 χρόνια και ο φορέας εκμετάλλευσης επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς στο μέτωπο του περιεχομένου. Τις τελευταίες εβδομάδες, η NetBet κατάφερε να εξασφαλίσει μια σειρά από παρόμοιες συνεργασίες που έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν σημαντικά την παρουσία της στον τομέα του iGaming.

Ο φορέας εκμετάλλευσης έχει συνεργαστεί με την CT Interactive και την Inspired Entertainment μέσα σε λίγες εβδομάδες αυτόν τον μήνα, καθιστώντας την τελευταία του συνεργασία με την Platipus έναν από τους πιο πολυάσχολους μήνες της εταιρείας όσον αφορά τις συμμαχίες περιεχομένου.

Η NetBet έχει επικεντρωθεί έντονα στην ευρωπαϊκή αγορά και ειδικότερα στην Ιταλία, αλλά έχει επεκταθεί και σε άλλες χώρες. Η Ρουμανία, ένα ταχέως εξελισσόμενο τοπίο iGaming, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της εταιρείας με την 7777 να λανσάρει περισσότερα από 50 παιχνίδια της με τη NetBet στη χώρα.