Το Spinomenal ξεκινά μεγάλα τουρνουά διακοπών

Η νέα εκδήλωση συνοδεύεται από €500,000 (543.000 δολάρια) και θα κατανεμηθεί σε επτά ξεχωριστούς διαγωνισμούς ή τουρνουά. Κάθε τουρνουά έχει το δικό του όνομα, θέμα και περιβάλλον. Πνεύμα διακοπών, HalloWins, Wealth seekers, Τα δώρα του Άγιου Βασίλη, Η τύχη του νέου έτους, Χειμερινή τύχηκαι Φεστιβάλ Αγάπης.

Το Spinomenal επεκτείνει την ανταγωνιστική μορφή για ένα ακόμη έτος

Σε κάθε διοργάνωση στην οποία λαμβάνουν μέρος οι παίκτες, θα παίζουν αρκετούς γύρους προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να φτάσουν στην τελική διοργάνωση, γνωστή ως “Super Round”, όπου μπορούν να πολλαπλασιάσουν τη βαθμολογία τους, να κερδίσουν περισσότερους πόντους και να έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην ιεραρχία και να τερματίσουν το τουρνουά στην κορυφή.

Καθώς οι παίκτες εργάζονται μέχρι τον Σούπερ Γύρο, θα έχουν επίσης το 10% της βαθμολογίας τους στην άκρη ως πίστωση για να το χρησιμοποιήσουν στον τελικό γύρο, δίνοντάς τους ακόμα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν.

Σχολιάζοντας την τελευταία επανάληψη αυτής της επιτυχημένης μορφής, ο CCO της Spinomenal Nir Ronen δήλωσε ότι τα τουρνουά είχαν ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία στους παίκτες των κουλοχέρηδων και ο προγραμματιστής ήταν αποφασισμένος να συνεχίσει να προσφέρει τέτοιες εμπειρίες. Ο Ronen δήλωσε: “Η εταιρεία έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την ανάπτυξή της και να συνεχίσει την ανάπτυξη των προϊόντων της:

Τα επτά ξεχωριστά τουρνουά προσφέρουν κάτι για όλους και, φυσικά, το σημαντικό χρηματικό έπαθλο των 500.000 ευρώ είναι διαθέσιμο. Καλή τύχη σε όλους.

Nir Ronen

Το χρηματικό έπαθλο κατανέμεται μεταξύ των συμμετεχόντων με τη σειρά προόδου τους, που σημαίνει ότι όποιος έρθει πρώτος θα λάβει μεγαλύτερο μερίδιο από το σύνολο. Το Spinomenal διευκολύνει τους παίκτες να παρακολουθούν την τρέχουσα βαθμολογία τους, ενθαρρύνοντας τον ανταγωνισμό και τη διασκέδαση με μερικά από τα καλύτερα φρουτάκια που διατίθενται από τον πάροχο σε μια ελαφρώς πιο ανταγωνιστική μορφή.

Εν τω μεταξύ, η Spinomenal επέκτεινε το παγκόσμιο αποτύπωμά της ως προμηθευτής. Η εταιρεία ξεκίνησε με την Hollywoodbets στη Νότια Αφρική και την Palms Bet στη Βουλγαρία.