Το Wynn Resort μηνύθηκε από την οικογένεια της γυναίκας που κατέρρευσε στον κουλοχέρη και πέθανε

Το Οικογένεια του ιδιοκτήτη του Wynn Las Vegas παρεμβαίνει τώρα για να απαιτήσει αυτό που αποκαλεί δικαιοσύνη. Στους ισχυρισμούς της, η οικογένεια του Billie Sakkab74, επιμένει ότι δεν υπήρξε κατάλληλη παρέμβαση από το καζίνο. Κατατέθηκε μήνυση στο περιφερειακό δικαστήριο της κομητείας Clark, με την οικογένεια να εκπροσωπείται από τους Christian Morris Trial Attorneys.

Ατυχές ατύχημα στο Wynn στέλνει την οικογένεια σε αναζήτηση της αλήθειας

Ο Sakkab έπαιζε μόνος του στα φρουτάκια όταν συνέβη το ατύχημα. Wynn’s Super Bowl στο 13 Φεβρουαρίου, 2022Ο καταγγέλλων ισχυρίζεται ότι οι υπάλληλοι της Wynn δεν ήταν επαρκώς εκπαιδευμένοι και δεν επενέβησαν εγκαίρως για να αποτρέψουν το ατύχημα. Οι καταγγέλλοντες ισχυρίζονται ότι οι υπάλληλοι της Wynn δεν ήταν επαρκώς εκπαιδευμένοι και δεν επενέβησαν εγκαίρως για να αποτρέψουν το ατύχημα με τη χρήση φορητού αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Η εφημερίδα Las Vegas Review-Journal, η οποία απέκτησε αντίγραφο της αγωγής και έγραψε το αρχικό ρεπορτάζ, επιβεβαιώνει ότι οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι το θέρετρο προβαίνει σε μια σειρά από αμελείς πράξεις, όπως η αμελής πρόσληψη, εκπαίδευση, διατήρηση και εποπτεία. Η αγωγή κάνει λόγο για αμέλεια ασφαλείας, βαριά αμέλεια και, κυρίως, για άδικο θάνατο.

Ο Σακκάμπ λιποθύμησε στα φρουτάκια και οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι κανένας από την ομάδα ασφαλείας δεν σκοτώθηκε. Υπάλληλοι της Wynn μπόρεσαν να εκτιμήσουν την κατάστασή του και να επέμβουν για να σώσουν τη ζωή του, γεγονός που αναδεικνύει την έλλειψη επαρκούς εκπαίδευσης.

Η Wynn δεν προετοιμάστηκε επαρκώς για τέτοιου είδους ιατρικά επείγοντα περιστατικά και, σύμφωνα με την αγωγή, δεν έλαβε υπόψη της ότι θα υπήρχε αυξημένη παρουσία θαμώνων στην αίθουσα τυχερών παιχνιδιών, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε επείγοντα περιστατικά αυτού του τύπου.

Οι υπάλληλοι της Wynn Resorts κάλεσαν μόνο 911 στις 5.54 μ.μ., αν και δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς πέθανε ο Σακκάμπ. Οι πυροσβέστες της κομητείας Clark χρειάστηκαν έξι λεπτά και το ασθενοφόρο Medic West άλλα εννέα λεπτά για να φτάσουν στο σημείο.

Ο Sakkab, ωστόσο, πέθανε στις 6:47 μ.μ. Η αγωγή υποβάλλεται από διάφορα μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του χήρου του Sakkab, Nabil Y. Sakkab Sr.καθώς και Nabil Sakkab, Nabil Sakkab Jr. και Tiffany Pond.

Η εφημερίδα Review-Journal επικαλέστηκε εκπρόσωπο της Wynn, ο οποίος δήλωσε ότι η Wynn θα παρουσιάσει τα γεγονότα του ατυχήματος και θα διασφαλίσει τη διαφάνεια στο θέμα.